Over ons

Vos Bouwbedrijf BV

Ons team bestaat uit meer dan 10 vaste medewerkers welke stuk voor stuk waardevolle vakmensen zijn met ieder hun eigen specialiteit.

Metselaars, timmermannen, uitvoerders, werkvoorbereiders, calculators en natuurlijk regelmatig enthousiaste, jonge instromers werken samen om van uw bouwwerk een kwalitatief hoogstaand product te maken. De platte organisatie zorgt voor een gezellige werksfeer die ruimte geeft aan ieders kwaliteiten. Door de ‘no-nonsense’ en ‘hands-on’ mentaliteit van ons team zorgt er voor dat we tegen een zeer betaalbare prijs een prima kwaliteit leveren.

Kantoor Vos Bouwbedrijf

Opgericht

Vos Bouwbedrijf BV is in 1991 opgericht door Jos Vos. Bij het oprichten van het bedrijf had hij niet durven denken dat het bedrijf zou worden tot dat wat het nu is. Er staat er een uitgebalanceerde organisatie, waardoor de kwaliteit van Vos Bouwbedrijf BV wordt gegarandeerd. Het bedrijf is dan ook aangesloten bij BouwGarant, Woningborg en Bouwend Nederland.

Overname

Op 1 oktober 2020 heeft Bart Custers uit Stramproy Vos Bouwbedrijf BV overgenomen van de oprichter c.q. toenmalige eigenaar Jos Vos. Bart is sinds 2011 reeds nauw betrokken geweest bij het Vos Bouwbedrijf BV. Eerst als stagiaire en vanaf begin 2017 als projectleider waarbij hij zowel technische alsook commerciële vaardigheden onder de knie heeft gekregen.

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag!