Martijn en Marjan Heemskerk

"In 2012 hebben ik en mijn vrouw een eigen woning gebouwd. Uit een voorselectie van 3 aannemers, hebben we gekozen voor Bouwbedrijf Vos. Wat ons erg aansprak waren de slimme oplossingen die Jos bracht om bouwkundige zaken op te lossen. Als voorbeeld, wij wilden graag een vide met een glazen balustrade, andere aannemers vroegen hier 9.000 euro voor. Door een slimme oplossing kostte onze vide uiteindelijk 2.000 euro, zonder afbreuk te doen aan het beeld dat onze architect bedacht had.

Jos was altijd goed bereikbaar, hij had een vaste groep medewerkers die bij ons kwam en hij werkte veel samen met vakkundige onderaannemers (vooral de elektricien was erg goed).

Ook over de service van Bouwbedrijf Vos waren wij erg te spreken. Als voorbeeld: de waterleiding komt binnen in de kelder en Brabant Water had geen goede afsluiting aangelegd bij de buis die de kelderbak ingaaat. Op kerstavond stond opeens de kelder vol water na hevige regenval en hoog water. Jos gebeld en hij stond 's ochtends op eerste Kerstdag samen met de loodgieter het probleem op te lossen!

Wij wonen nu alweer 2.5 jaar met veel plezier in onze woning. Van onze architect heb ik begrepen dat hij nadien nog meerdere malen samengewerkt heeft met Jos Vos.

Al met al een positieve ervaring."