Familie Heitbrink

In het voorjaar van 2017 was het ontwerp voor ons nieuwe huis gereed. Voor de realisatie van het huis zijn we op zoek gegaan naar een ervaren aannemer en zijn we bij Jos Vos uitgekomen. Op basis van een heldere open begroting zijn we tot overeenstemming gekomen en zijn, nog voor het contract afgesloten was, de boorpalen besteld.

Met Jos en zijn team hebben we met heel veel plezier ons huis gerealiseerd. Jos en zijn uitvoerder Angelo stonden voor ons klaar. Het was een prettige samenwerking en ze hadden de flexibiliteit om op vragen en kleine wijzigingen te anticiperen. Het was voor ons zeer positief dat we ons intensief met de voor ons belangrijke leveringen mochten bemoeien. Zo konden we echt ons eigen huis maken. De zaken die tijdens de bouw niet helemaal conform detail of afspraak zijn of konden worden uitgevoerd werden bespreekbaar gemaakt en werd naar een constructieve oplossing gezocht en gevonden.

De realisatie is uitgevoerd conform de afgegeven verwachting en planning. Ook voor de wijzigingen tijdens de bouw die ook nog zijn meegenomen.

Jos, Angelo, Peter, bedankt voor de fijne samenwerking en jullie werk, we genieten er elke dag van!