't Ekker

Update 12/10/2019:
Enkele foto’s van het totale project.

Update 28/9/2019:
Er is een mijlpaal bereikt met de oplevering van de laatste woning van het project 't Ekker in Budel-schoot. Het project is opgestart in 2011, maar kwam niet tot realisatie door de bouwcrisis in die periode. Medio 2015 zijn we gestart met de eerste vijf appartementen van het project. Nu het project gereed is, blijkt het een gezellig buurtje te zijn geworden met als kenmerk de warme houten uitstraling van de gevelbetimmeringen. We zijn trots op het gerealiseerde. We zien hier mevrouw Wolfsen - van der Looij die de sleutel in ontvangst neemt van onze heer Vos. 

Update 6/4/2019:
Alle woningen van 't Ekker zijn inmiddels verkocht. Bovendien is de infrastructuur rondom het project is gereed gemaakt. Het project staat er erg mooi bij.

Update 1/9/2018:
De op één na laaste woning, een van de vrijstaande woningen, is inmiddels verkocht. Enkel nog de tweede vrijstaande woning is te koop en deze is al reeds in optie.
De eenheid in het plan van de gebruikte materialen tekent zich inmiddels al mooi af. Nu nog de groenvoorzieningen in het najaar en het is een prachtig nieuw stukje budel geworden.

Update 14/4/2018:
De laatste woning van de drie levensloopbestendige woningen is afgelopen vrijdag opgeleverd. De nieuwe eigenaar
is blij met deze ruime woning waar alle voorzieningen op de begane grond te vinden zijn. Door het vele glas wordt de woning overdag prettig natuurlijk verlicht.

Update 7/4/2018:
Een groot deel van de wegen van het project zijn inmiddels bestraat en er zijn ook al een deel van de parkeerplaatsen aangebracht.

Update 24/3/2018:
De infiltratielaag is inmiddels aangelegd en ook de aanleg van de stenen weg vordert.

Update 10/3/2018:
Na de afgelopen vorstperiode zijn we weer verder gegaan met het aanleggen van de weg. Op de foto is te zien hoe de infiltratielaag wordt aangebracht die het hemelwater van de woningen en de weg zelf zal gaan opvangen.

Update 16/12/2017:
Het project nadert zijn einde. Er zijn nog slechts twee vrijstaande woningen en één levensloopbestendige woning te koop. De oplevering van de halfvrijstaande woningen en de bijna afgeronde levensloopbestendige woningen zal begin 2018 plaatsvinden. Bij de twee vrije sector woningen zijn de fundering en het peilmetselwerk al gereed, wat betekent dat er onmiddelijk gebouwd kan worden nadat de woning gekocht is. U moet hierbij denken aan een oplevertermijn 
van ongeveer een half jaar.


Onlangs is het nieuwbouw project 't Ekker te Budel-Schoot opnieuw de verkoop in gegaan met mes-scherpe prijzen vanaf 167.000! Het appartementen blok wordt inmiddels gebouwd en zal worden verhuurd. Ook met enkele opties op de senioren-woningen en half-vrijstaande woningen zit er schot in de realisatie van dit gemoedelijk hofje met verschillende type woningen. Er is keuze uit de koop van vrijstaande woningen, half-vrijstaande woningen, levensloopbestendige woningen en startserswoningen. U kunt echter ook een van de spiksplinternieuwe appartement huren, die nu worden gebouwd. Ook belangrijk om te vermelden: voor onze half-vrijstaande en vrijstaande woningen geldt: kopen is direct bouwen! Bovendien worden de woningen voor u op maat gemaakt en zijn er verschillende opties voor levensloopbestendigheid.
 

Het hofje bestaat uit 5 starters appartementen, 6 starterswoningen, 3 levensloopbestendige woningen, 2 half-vrijstaande woningen en 2 vrijstaande woningen met de volgende specificaties:

5 starters appartementen
Woonoppervlakte: 50m² + 6.5m² berging
Inhoud: 150m³
Verkocht en opgeleverd

6 starters woningen
Bouw start in Juli 2016
Perceelgrootte: 118m²
Woonoppervlakte: 91m²
Inhoud: 325m³
Vraagprijs: € 167.000,= VON.
Verkocht en opgeleverd

3 levensloopbestendige woningen
Perceelgrootte: 180m²
Woonoppervlakte: 106m²
Inhoud: 380m³
Vraagprijs: € 227.500,= VON.
Klik hier voor meer informatie van de makelaar

2 half vrijstaande woningen
Perceelgrootte: 205m²
Woonoppervlakte: 138m²
Inhoud: 487m³
Vraagprijs: € 247.500,= VON.
Verkocht en opgeleverd

2 vrijstaande woningen
Perceelgrootte: 250m²
Woonoppervlakte: 157m²
Inhoud: 544m³
Vraagprijs: € 284.000,= VON.
Klik hier voor meer informatie van de makelaar

De plattegronden vindt u door op de foto rechts te klikken. De plannen zijn concreet, maar er is genoeg ruimte voor uw eigen wensen en ideeën. Het voordeel van een nauw contact met uw aannemer.


Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met projectontwikkelaar en aannemer Jos Vos (06-51402611).