Opgeleverd - Nieuwbouw aan de Keulerstraat te Weert

Geplaatst op 24 Sep
Eind 2015 melden we op deze website over een nieuwbouwproject waarvoor we samen met Dhr. Linders naar kopers zochten. Nu, halverwege 2016, zijn alle papieren rond en zijn we begonnen met de bouw.

Het gaat hier over een prachtige vrijstaande woning aan de Keulerstraat te Weert. Werkelijk een fantastische locatie. De plannen en het 3D ontwerp zien er indrukwerkkend uit.

Update 13-5-2017:
Ook de mooie, moderne badkamer is intussen klaar. Volgende week gaan we opleveren.

Update 15-4-2017:
In de keulerstraat schiet het ook al lekker op.
De cementdekvloeren zijn aangebracht en de stucadoor is op een haar na klaar
Binnenkort plaatsen we de binnendeurkozijnen en -deuren. Ook de trap staat op afroep.

Update 21-1-2017:
De dakpannen liggen erop. De installateurs en te timmerlui kunnen nu binnen vooruit, waarna de stucadoor over enkele weken kan beginnen.

Update 17-12-2016:
Het dakkapel werd bij ons op de werkplaats geprefabriceerd en is afgelopen week geplaatst. Hierdoor kan volgende week het dak dichtgemaakt worden.

Update 10-12-2016:
De dakplaten zijn inmiddels allemaal op het dak geslagen. Volgende week kan het dakkapel erop en het dak zal voor het nieuwe jaar dicht zijn.

Update 19-11-2016:
ZIn we de kap aan het richten.Wij verwachten begin december het dak waterdicht te hebben.

Update 8-10-2016:
Inmiddels zijn de binnenmuren gereed en de eerste verdiepingsvloer gelegd, welke volgende week wordt gestort. Ook zijn we inmiddels al begonnen met het gevelmetselwerk.

Update 1-10-2016:
Er zit nu aardig wat vaart in de zaak. Deze week is de vloer gestort en ook de binnenwanden zullen deze week nog gelijmd worden. Volgende week wordt de verdiepingsvloer gelegd.

Update 24-9-2016:
De fundering is inmiddels gestort en het metselwerk onder peil gemetseld. 
De beganegrondvloer kunnen we volgende week gaan storten, waarna we verwachten de binnenmuren van deze verdieping binnen veertien dagen gereed te hebben. 
De uitdaging bij dit bouwwerk is de zeer geringe ruimte aan de voorzijde van de woning, waardoor er logistiek just-in-time management nodig is. Er is namelijk geen ruimte om een overschot aan bouwmaterialen op te slaan op locatie.