Opgeleverd - Nieuwbouw aan het Beuven te Eindhoven

Geplaatst op 04 Jun
3 juni 2016 heeft Vos Bouwbedrijf B.V. doormiddel van het winnen van een aanbesteding, een werk aangenomen voor de familie Ten Berge - Van Sonsbeeck. De opdracht was voor de bouw van een luxe vrijstande woning in de stad Eindhoven.

Nu een jaar later, kunnen we tevreden terugkijken. Het was weer hard werk, maar het resultaat mag er zeker zijn. 
Wij wensen de familie Ten Berge veel geluk met deze mooie woning.

Update 16/9/2017:
Nu alle finishing touches zijn aangebracht, konden we tevreden het werk opleveren. Hoewel we het zelf zeggen; het is zeker een juweeltje.

Update 8/7/2017:
Nu het woonhuis zelf nagenoeg af is, leggen we nog een laatste hand aan de tuin. Hier hebben we nog een overkapping in gebouwd. Op de foto is de constructie te zien toen deze nog in aanbouw was.

Update 16-5-2017:
Deze woning staat nu al te pronken. Het tegel en het stucwerk zijn klaar en de binnendeuren zijn afgehangen. Nog een trap plaatsen en wat schilderen, dan zijn we er weer!

Update 15/4/2017:
De stucadoor is klaar met het werk, U ziet hier de vloerverwarmingsslangen keurig in lijn liggen. De de cementdekvloeren zijn inmiddels ook al gestort.

Update 25/3/2017:
Het zinkwerk is bijna klaar en het glas is al geplaatst. Ook de panlatten zijn al gemonteerd en binnen zijn we al met de gipsplaten plafonds bezig. Aanstaande maandag gaan de pannen er op.

Update 11/3/2017:
De dakplaten zijn gemonteerd en nu kun je pas echt zien hoe groot de woning eigenlijk vanbinnen is.

Update 25/2/2017:
De voorbereidingen voor de dakplaten, welke volgende week zullen worden gemonteerd, zijn in volle gang.
Ook de dakkapel is reeds geprefabriceerd.

Update 11/2/2017:
De kap is reeds gericht en zal binnenkort dichtgemaakt worden. Ook het metselwerk schiet op.

Update 21/1/2017:
Het was er wel erg winters afgelopen week, maar hopelijk kunnen we snel verder. We willen graag zo spoedig mogeijk het dak dicht maken.

Update 23/12/2016:
Bij de familie Ten Berge hebben we zo vlak voor de kerst nog net de tweede verdiepingsvloer kunnen storten, zodat de we na het kerstverlof de kap kunnen gaan richten. 

Update 17/12/2016:
De eerste verdiepingsvloer is gelegd en nog voor het kerstverlof zal hierop gestort worden.

Update 19/11/2016:
De buitengevels staan inmiddels al bijna volledig en volgende week gaat de vloer erop.

Update 24/9/2016:
Nu de fundering reeds klaar is, zal volgende week het metselwerk onder peil hierop worden geplaatst. Hierna zal de vloer van de beganegrond hierop gelegd worden, waarvan de balkjes al klaar liggen bij de weg.

De blauwe rondjes op de hoeken van de fundering geven de hoeken aan waar de muren gemetseld moeten worden. Deze zijn digitaal met GPS gepositioneerd.

Met het storten van de fundering hebben we een betonnen bak gemaakt die ervoor zal zorgen dat de toekomstige kelderkast droog blijft (op de foto nog met groene bekisting).

Update 08/09/2016: 
Nu de palen zijn geboord, zijn we begonnen met het vlechten van de wapeningskorven voor de fundering. Het storten hiervan gebeurt volgende week.

Update 30/7/2016:
We zijn begonnen met het boren van de palen. Na de vakantie gaan we beginnen met het leggen van de fundering.

Update 26/7/2016:
In Eindhoven wordt er voor de vakantie nog de palen in de grond geboord. waarop later de fundering zal rusten.