Opgeleverd - Verbouwing te Oostrum

Geplaatst op 26 Mar
In april gaat Vos Bouwbedrijf starten met een verbouwing van een woonhuis ter Oostrum. Het betreft hier omvangrijke verbouwing. Een jaren-50 woning wordt behoorlijk uitgebreid en geoptimaliseerd. Het authentieke karakter van de bestaande woning wordt aangevuld met een strakke nieuwe aanbouw.

Update 16/9/2017:
Nu na de bouwvak kunnen we dan eindelijk mededelen dat de verbouwing dit mooie woonhuis gereed is. De combinatie van de klassieke en moderne elementen is erg goed tot zijn recht gekomen.

Update 17/6/2017:
Deze luxe woning ziet er van buiten al prachtig uit. Hier en daar wordt nog wat afgewerkt, maar verder is de verbouwing bijna voltooid.
Met dit zomerse weer is pas echt goed te zien hoe mooi deze woning in het landschap past.

Update 13/5/2017:
Bij de familie Janssen zijn we nog de laatste loodjes aan het leggen. De op maat gemaakte brievenbus is daar een goed voorbeeldje van.

Update 10/12/2016:
De dakbouwers hebben inmiddels het mooie rieten dak op de aanbouw gelegd en het past prachtig in de omgeving. Ook binnen zitten we niet stil. Het merendeel van de binnenwanden staan reeds en ook de afwerkingen vorderen. Meteen in het nieuwe jaar zal de stucadoor beginnen.

Update 12/11/2016:
De dakplaten zitten reeds op het dak en volgende week wordt de monolitisch afgewerkte betonvloer gestort. 
Op de verdieping van de bestaande woning zin we druk bezig met het plaatsen van alle binnenwanden, inclusief afwerkingen. 

Update 7/9/2016:
De eerste verdiepingsvloer is gelegd. Volgende week wordt deze gestort en enkele weken later gaan de dakplaten er alweer op. Het tempo zit er aardig in.

Update 2/7/2016:
Nu het fundament gedroogd is, zijn we begonnen aan met het plaatsen van het stalen skelet van de uitbreiding.

Update 18/6/2016:
Het fundament is inmiddels gestort en er is een aanvang met het metselwerk onder de beganegrondvloer gemaakt.
Op de foto staat het dakkapel nog hier in onze bedrijfsloods, maar nu hij staat nu al bij de familie Janssen in Oostrum op het dak.

Update 14/5/2016:
Even meten hoe we met de nieuwe millieuvriendelijk geisoleerde dakelementen uitkomen volgende week maken we het dask weer dicht

Update 23/4/2016:
Aangezien in deze jaren-50 woning asbest gebruikt was als dakbeschot, moest dit eerst worden opgeruimd. Deze sanering is inmiddels gereed, waardoor we nu kunnen beginnen met de kap. Ook beginnen we nu met het sloopwerk van de naastgelegen schuur.