Opgeleverd - Woningen in voormalig klooster te Vlierden

Geplaatst op 27 Feb
In april 2017 was Vos Bouwbedrijf, in samenwerking met architect ir. Rob van Leuven, begonnen aan de bouw van een aantal luxe appartementen in een voormalig klooster te Vlierden. Het gaat om zelfstandige woningen met begane grond, verdieping en eigen entree. Binnen het complex bevinden zich een aantal gemeenschappelijke ruimtes (ontmoetingsruimte, werkruimte), twee parkeerplaatsen per woning op eigen terrein en een grote tuin (het totale perceel is ruim 2300m²). Het zijn een aantal prachtige authentieke woningen geworden, waar de nieuwe bewoners hopelijk nog lang van kunnen genieten. 

Meer informatie over het project is te vinden op www.huizedevliert.nl

Update 23-12-2016:
Twee woningen zijn reeds opgeleverd en de bewoners zijn er net voor kerst ingetrokken, doelstelling dus gehaald!  Wij feliciteren de familie Van Rangelrooi en de familie Van Leuven met hun fantastische nieuwe/authentieke woning. 

Update 19-11-2016:
Het interieur is inmiddels bestuct en betegeld. Volgende week zullen we de trappen installeren.
We verwachten dat de woningen medio eind december bewoond kunnen worden.

Update 8-10-2016:
De woningen op de bovenverdiepingen krijgen een goede isolatielaag en een strakke binnenkant, dit worden echt schitterende woningen.

Update 1-8-2016:
Op dit moment zijn we bezig met de realisatie van de binnenwanden. Naar hoe het werk nu vordert, verwachten we eind november de woningen te kunnen opleveren.

Update 24-9-2016:
Er zit aardig wat schot in de zaak. 
De verhangen van alle kozijnen is bijna gereed en de woningscheidende wanden zijn inmiddels gebouwd.
Volgende week wordt er gestart met de bouw van de systeemwanden, -vloeren, en -plafonds.

Update 30-7-2016:
Op de foto kunt u zien hoe we de nieuwe vloeren van anhydriet aan het gieten zijn over de vloerverwarming.

Update 18-6-2016:
De sloopwerkzaamheden zijn in volle gang, we komen nu mooie oude boukundige details tegen van toen het klooster gebouwd was.

Update 5-3-2016:
In de afgelopen week heeft Vos BB een deel van het klooster te Vlierden aangekocht. We verwachten eind deze maand te kunnen beginnen met de bouwwerkzaamheden. Geweldig aan zo een mooi pand te mogen werken!

Voor meer informatie over de verkoop, zie hier