Opgeleverd - Nieuwbouw Helmond

Geplaatst op 07 Nov
De familie Couvert had dromen van een groot, luxe woonhuis voor hun gezin en besloot daarvoor Vos Bouwbedrijf in te schakelen. Wij namen deze namen de taak om deze droom te realiseren natuurlijk graag aan en de familie is zeer tevreden over het resultaat.


Update 6-8-2016: 
Het project is dan nu echt klaar. Nadat we ons beste beentje nog even voor hadden gezet bij de afwerking, kunnen we allemaal trots erop terugkijken. 

Update 30/30/2016:
De nieuwe woning voor de familie Couverts wordt volgende week opgeleverd.
Alleen het grondwerk en de laatste finishing touches nog aanbrengen. Zoals bijvoorbeeld het plaatsten van het wastafelmeubel naast de schitterende inloopdouche.
We zijn mooi op tijd klaar voor de bouwvak!

Update 25/6/2016:
De wandenhebben we reeds al gestucadoord en meneer Couvert zag het resultaat met tevredenheid aan. Volgende week zullen de cementdekvloeren gemaakt worden.

Update 21/5/2016:
Zo. De dakpannen zijn nu ook gelegd en dat geeft het toch al direct een andere uitstraling. Volgende week kunnen we de stukadoor aan het werk laten gaan aan de binnenkant. 

Update 30/4/2016:
De dakplaten zijn inmiddels gemonteerd en in de volgende week zullen we het zink gaan monteren. Zodra dit werk verricht is, kunnen de dakpannen worden gelegd.

Update 22/4/2016:
Het metselwerk is gereed er kunnen volgende week dakplaten worden gemonteerd, waarna de pannen en zonnepanelen spoedig zullen volgen

Update 12/3/2016:
Het gebouw is nu klaar om de vloer van de tweede verdieping te storten, wat ook spoedig zal gebeuren.
Verder hebben we nu al wat leuke details aangebracht zoals deze mooie brievenbus; Wie zou hier toch komen te wonen?

Update 27/2/2016:
We zijn nu hard aan het werk om het metselwerk van de eerste verdieping af te krijgen. De benedenverdieping heeft al bijna zijn uiteindelijke vorm aangenomen.

Update 20/2/2016:
De begane grond staat en ook we hebben zojuist de vloer van de eerste verdieping gestort.

Update 13/2/2016:
Al het metselwerk onder peil is al af en ook de vloer van de begane grond ligt er al in.

Update 7/11/2016:
Door de vakkennis van de grondwerkers en de oplettendheid van onze uitvoerder werd er tijdens de grondwerkzaamheden geconcludeerd dat de draagkracht van de grondlaag voor de fundering onvoldoende is. De funderingsmethode is aangepast naar een fundering op palen, waar we in de week van 23 november mee aan de slag gaan.