Opgeleverd - t Ekker Appartementen (Fase 1)

Geplaatst op 21 Nov
15 april zijn de nieuwe huurders in de nieuwgebouwde appartementen getrokken, waarmee het Ekker officiëel zijn eerste nieuwe bewoners heeft. Gefelicteerd met jullie mooie appartementen!
Zie hieronder de totstandkoming van het project in chronologische volgorde:


De bouw van het project op 't Ekker te Budel-Schoot is begonnen. De appartementen zijn verkocht en zodoende zullen deze de komende tijd gerealiseerd worden. Intussen is ook al het grondwerk voor het hele project afgerond. De eerste verdiepingsvloer is gestort en ook de binnenmuren gemetseld. De bouw van de laatste laag van het appartementenblok is ook gestart.

De 5 starters appartementen zullen een woonoppervlakte krijgen van 50m² + 6.5m² berging, met een inhoud van 150m³.

Kijk voor meer informatie op de pagina Projectontwikkeling -> Verkoop of neem contact op met projectontwikkelaar en aannemer Jos Vos (06-51 402 611).

Update 14/5/2016:
De woningen zijn inmiddels opgeleverd en de huurders zijn ingetrokken.

Update 26/3/2016:
We hebben zojuist de lift geplaatst en zijn bezig met de laatste afwerkingen. Over twee weken is de oplevering gepland.

Update 5/3/2016:
De moderne betonlookvloeren  zijn  aangebracht, hoewel de kleur dof grijs word is dit voorlopig een glimmend resultaat, in combinatie met de vloerverwarming geeft dit straks een warm modern interieur.

Update 27/2/2016:
De belangstelling voor de appartementen loopt op, zeker nu ze steeds meer hun uiteindelijke vorm beginnen aan te nemen. De kozijnen zitten er inmiddels al in en ook het dak zit er inmiddels al op.

Update 20/2/2016:
Het schiet goed op met de bouw van de 5 appartementen te Budel-Schoot. De kozijnen gaan er nu al in.

Update 13/2/2016:
De bouw is inmiddels al een stuk verder gevorderd. De muren zijn voltooid en het dak is gelegd. We zijn inmiddels begonnen aan de afwerking en we zijn op dit moment worden de leidingen gelegd en begin volgende week is het al tijd voor het stucwerk. Ook de kozijnen zullen er al snel in kunnen.