Opgeleverd - Schuur Weert

Geplaatst op 17 Oct
De bestaande schuur wordt vervangen door een kopie van die schuur met oude traditionele timmerwerk elementen. De oude schuur is inmiddels afgebroken en de spanten gezet. Over enkele weken verwachten we het project af te ronden.

Op de meest recente foto's zien we het prachtig resultaat van de gecombineerde spantconstructie van eiken- en vuren balken. Ook de afwerking is bijna klaar. Het stucwerk en de cementdekvloer in beton-look zien er strak uit. Komende tijd zullen we nog een vlonder leggen en enkele deuren afmonteren, waarna de hernieuwde schuur helemaal gereed is voor gebruik.

UPDATE:
Toen we in september 2015 zijn begonnen, was de vraag op te leveren voor de kerstvakantie. Een man een man, een woord een woord. Het werk was gereed voordat we met het kerstreces gingen. Het resultaat mag er zijn, het is een gebouw geworden met mooie authentieke details. Vos Bouwbedrijf heeft dit project van ontwerp tot en met de laatste schroef gerealiseerd. De opdrachtgever heeft vele complimenten voor dit gebouw mogen ontvangen. Wij zijn trots hieraan te hebben meegewerkt.