In Uitvoering - Verbouwing – In- en uitpandige verbouwingswerkzaamheden 2 onder 1 kap te Eindhoven

Geplaatst op 02 Oct
Een vaste relatie heeft ons gevraagd of wij – op basis van regie zodat hij zelf ook nog wat werkzaamheden kan uitvoeren– zijn zolder wouden verbouwen als het dak van hem en de buurman wouden vervangen.

Update 27/11/2021:
Afgelopen weken hebben onze timmerlui in het werk een nieuwe dakkapel gemaakt. Dit was geen eenvoudige klus, daar waar de kapconstructie aangepast en verstevigd moest worden, alsook een gedeelte van de oude dakkapel de basis moest vormen van de nieuwe. Aankomende week zal de daktrim worden aangebracht en over een aantal weken zal het aluminium kozijn worden aangebracht. Als tijdelijke oplossing hebben wij oude afdekplaten in de kozijnsparing geschroefd zodat het wind- en waterdicht is.

Update 02/10/2021:
Op de foto’s hiernaast is te zien dat de dak werkzaamheden met rasse schreden vorderen. Na volgende week zullen wij aan de achterzijde de bestaand dakkapel verwijderen en in het werk een nieuwe grotere er voor in de plaats maken. De werkzaamheden bij de buren – onder het zelfde dak – zijn inmiddels naar behoren voltooid.