In Uitvoering - Nieuwbouwwoning te Tungelroy

Geplaatst op 25 Sep
Na een hele tijd van voorbereidend werk – zodat de klant op zijn gemak het fincnciele plaatje rond kon krijgen – is de kogel alweer een tijdje geleden door de kerk gegaan. Wij mogen in het Weerter kerkdorp Tungelroy de ruwbouwwerkzaamheden voorzien van een jonge opdrachtgever.
 
Gezien de hedendaagse problematiek met betrekking tot prijsstijgingen is er hier – op verzoek/in samenspraak met opdrachtgerer – besloten wat werkzaamheden naar voren te halen. Dit houdt in dat de werkzaamheden straks voor een paar weken stil komen te liggen. Het voordeel hiervan is, is dat het materiaal wat nu is verwerkt en ingekocht niet meer onderhevig zal zijn aan prijsstijgignen.

Update 30/10/2021:
Het peilwerk en het grondriool zijn inmiddels gereed. Ook is de isolatie voor de begane grondvloer gelegd. Echter, nu is het wachten op een aantal installatie technische zaken, welke opdrachtgever in eigen beheer uitvoert. Na verwachting zal aankomende week de begane grondvloer worden gestort. Helaas zal de bouw dan een aantal weken stilliggen, vanwege oplopende levertijden. Eind november hopen we de lucht in te kunnen gaan met de bouw van de woning.

Update 02/10/2021:
Inmiddels is de fundering al uitgegraven en gestort. Aankomende week zullen de metselaars beginnen met het peilwerk waarna het leidingwerk onder de vleor kan worden aangebracht en daarop volgend worden gestort.