In Uitvoering - Rigoureuze verbouwing / modernisering van vrijstaande woning te Deurne.

Geplaatst op 12 Jun
Update 02/10/2021:
De uiteindelijke contouren beginnen langzaam vorm te krijgen. Sinds de vorige update is er veel werk verzet. Komende week zal de laatste hand worden gelegd aan het dak zodat de buitenstucadoor en de dakdekker van start gaan. Aankomende week worden de kozijnen ingemeten en zullen de timmermannen verder gaan met het aanbrengen van de gevelbekleding in twee contrasterende kleuren.

Update 17/07/2021:
De afgelopen weken is er veel werk verzet. Zo is de bestaande kapconstructie verwijderd, alsook de oude verdiepingsvloer. De oude houten balken zijn vervangen door een betonnen vloer waarin alle hedendaagse installaties zijn ingewerkt. Een en ander vormt de basis voor een toekomstbestendige woning zodat de woning nog een volgende generatie mee kan binnen de familie. Aankomende week zal de vloer worden gestort en het streven is voor de bouwvak de kapconstructie te hebben gericht.

Update 12/06/2021:
Op basis van – inmiddels een vaak terugkerende architect – is deze opdrachtgever bij ons aan tafel gekomen. Wij werden bij dit werk geadviseerd, daar waar de opdrachtgever ook veel werkzaamheden in eigen beheer wilt uitvoeren. Na een aantal weken van voorbereiding is inmiddels het oude dak gesloopt, zodat er nog deze maand een nieuwe verdiepingsvloer gestort kan worden. Hiervoor is gekozen omdat er reeds een oude houten vloer in zat, welke niet meer voldeed aan de wens van de opdrachtgever. Op de foto’s hiernaast is de beginsituatie te zien alsook de situatie waarin al gedeeltelijk gesloopt is geworden. Op basis van een in het werk op ware grootte gemaakte kapuitslag kunnen wij heel veel informatie vergaren om de werkvoorbereiding te voorspoedige.