In Uitvoering – Luxe nieuwbouwwoning te Heel

Geplaatst op 12 Jun
Update 30/10/2021:
Het is inmiddels alweer een tijdje terug dat we voor dit werk een tekstuele update hebben gegeven. Dit heeft ertoe geleidt – zoals op de foto hiernaast te zien is – dat er veel vooruitgang zichtbaar is. Zo is het binnen metselwerk van de eerste verdieping inmiddels gereed. Ook is de tweede verdiepingsvloer afgelopen woensdag gelegd. Deze vloer zal aankomende week gestort worden, waarna het richten van de kapconstructie snel zal volgen. Het gevelmetselwerk volgt gestaag mee de hoogte in.

Update 17/07/2021:
De werkvoorbereiding heeft afgelopen weken op volle toeren gedraaid. Ook zijn we inmiddels buiten in het werkveld gestart. Zo is de fundering uitgegraven, welke aanstaande maandag zal worden gestort. Voor de bouwvak vakantie zal de begane grondvloer ook nog gestort worden, zodat we na de vakantie de hoogte in kunnen bouwen.

Update 12/06/2021:
Na enkele maanden intensieve communicatie gedurende de calculatie fase, zijn we inmiddels volop bezig met de werkvoorbereiding. Het betreft hier een luxe nieuwbouwwoning op een uitbreidingsplan te Heel, wat we reeds gegund hebben gekregen. Het is leuk om te zien dat op basis van ervaring architecten ons adviseren als bouwpartner, zoals ook hier het geval is. Inmiddels zijn de bouwstroomkast en watermeterput al aangesloten. Zodra de materialen geleverd worden – wat in deze tijden steeds lastiger wordt – kan de bouw daadwerkelijk van start gaan. Na verwachting zullen we hier meteen na de bouwvak beginnen.