In Uitvoering - Riante nieuwbouwwoning op plan Boswaard te Weert

Geplaatst op 29 May

Inmiddels een aantal weken geleden hebben wij de opdracht gegund gekregen voor het bouwen van een riante nieuwbouwwoning in het natuurrijke nieuwbouwplan Boswaard te Weert. Het leuke hieraan is, dat wij een kleine 20 jaar geleden voor deze zelfde opdrachtgevers destijds ook hun nieuwbouwwoning mogen realiseren. Inmiddels loopt de werkvoorbereiding volop en zijn de eerste werkzaamheden verricht om van start te kunnen gaan op de bouw. Na volgende week zal er gestart worden met het ontgraven van de kelder.

Update 30/10/2021:
Ook bij dit werk is sinds de vorige tekstuele update veel werk verzet geworden. Zo is op de foto hiernaast te zien dat inmiddels de tweede verdiepingsvloer is gestort. De afgelopen week is de kapconstructie gericht. Dit maakt het mogelijk dat het metselwerk nu voor de voet afgewerkt kan worden.

Update 03/07/2021:
Inmiddels is de complete kelder gereed en ook de fundering is reeds afgelopen week gestort. Aankomende week zal er gestart worden met het peilmetselwerk, waarna de begane grondvloer zal volgen. Voor de bouwvak vakantie zal al een groot gedeelte van de binnenwanden van de begane grond worden gerealiseerd.

Update 12/06/2021:
Afgelopen week is het gat gegraven om de kelder in het werk te kunnen maken. De keldervloer is al gestort, waarna aankomende week de wanden zullen volgen. Vervolgens kunnen we gestaag boven het maaiveld gaan bouwen.