In uitvoering - Nieuwbouw 2 onder 1 kap te Stramproy

Geplaatst op 05 Dec
Update 03/07/2021:
De afbouwwerkzaamheden vorderen gestaag. De woningen zullen op het schilderwerk na compleet gereed zijn voor de bouwvak. Na de bouwvak zal het schilderwerk nog worden uitgevoerd, waarna de woningen zullen worden opgeleverd.

Update 29/05/2021:
De afbouwwerkzaamheden zijn in volle gang. Zo is de trap geplaatst, zal de stukadoor aankomende week klaar zijn, zijn er al diverse aftimmerwerkzaamheden verricht en zal de tegelzetter aankomende week van start gaan.

Update 27/03/2021:
Sinds de vorige statusupdate is er veel werk verricht geworden. Zo is het gevelmetselwerk deze week gereed gekomen en vordert het dak ook gestaag. Gisteren is de voorkant al voorzien van dakpannen. De achterkant zal aankomende week afgemaakt worden. De afbouwwerkzaamheden zijn al strak door gepland voor deze woning. Een en ander zorgt voor snelle doorlooptijd, waardoor onze opdrachtgever zeer snel gebruik kan maken van het eindresultaat.

Update 03/04/2021:
De dakpannen zijn inmiddels aangebracht, wat erin resulteert dat het steiger weg kan. Echter, zal het steiger worden weggehaald tezamen met het verrichten van de voegwerkzaamheden, waarmee aanstaande week gestart zal worden. Zodra het steiger weg is, kan de afbouw beginnen.

Update 27/02/2021:
De vaart zit er goed in. Zo is het gevelmetselwerk al hard op weg naar eerste verdiepingshoogte en is het lijmwerk van de binnenwanden op de eerste verdieping bijna gereed. Aankomende week zal de tweede verdiepingsvloer worden gelegd en gestort. Het streven is om in de maand maart nog wind- en waterdicht te zijn. Een en ander is mogelijk door een strakke planning en werkvoorbereiding.

Update 13/02/2021:
Afgelopen weken is er veel werk verzet geworden. Zo zijn de binnenwanden van de begane grondvloer gelijmd en is de eerste verdiepingsvloer gelegd. Ook is de eerste hand gelegd aan het gevel metselwerk. Hopelijk kunnen we in de tweede helft van aankomende week onze werkzaamheden hervatten, daar waar deze zijn gestagneerd wegens het winterse weer van de afgelopen dagen.

Update 19/12/2020:
Deze week hebben onze jongens de begane grondvloer gestort. Op de foto hiernaast is de vakkundigheid van de grondwerker goed te zien. Deze had het grondwerk van de woning zo aangevuld, dat hier direct de voorbereidingen op getroffen konden worden om de vloer te kunnen storten.

Update 12/12/2020:
Afgelopen week hebben de metselaars het peilmetselwerk gereed gemaakt. Ook heeft de installateur de infiltratievoorziening aangebracht, zodat deze het toekomstige hemelwater af kan voeren van de woning. Het grote voordeel van het feit dat we deze voorziening nu al te treffen, is dat we straks niet nog een keer hoeven te gaan graven. Aankomende week zal de begane grondvloer worden gestort, waarna we na de kerstvakantie op een goede basis verder kunnen werken.

Update 5/12/2020:
Een aantal weken geleden hebben wij dit werk gegund gekregen. Inmiddels zijn we al gestart met de grondwerkzaamheden en de fundering is al gestort. Voor de kerstvakantie zal het funderingsmetselwerk en de vloer nog gereed komen. Na de kerstvakantie zullen wij een paar weekjes moeten wachten totdat de volgende bouwmaterialen geleverd zullen worden. Het grote voordeel is dat wij straks geen of minder last zullen hebben van grondwerkzaamheden in een modderige bouwplaats.