In uitvoering - Nieuwbouw woning te Stramproy

Geplaatst op 12 Sep

Recentelijk hebben we opdracht gekregen voor het mogen maken van een mooie grote landelijke woning in het buitengebied van Stramproy. De opdrachtgever had ervoor gezorgd dat de sloopwerkzaamheden en het grondwerk waren uitgevoerd. Hierdoor konden wij na officieel opdracht te hebben gekregen, een vliegende start maken. Inmiddels is de fundering gestort en aankomende week zullen onze metselaars beginnen met het peilwerk.

Update 17/07/2021:
De laatste hand aan zowel de werkzaamheden van Vos Bouwbedrijf alsook van de opdrachtgever zijn de afgelopen weken gelegd. Zo zijn hier een aantal foto’s te bewonderen van het eindresultaat. Het mag gezegd worden dat wij even trots zijn op het eindresultaat als de opdrachtgever. Dit mag gezien worden! Wij wensen de opdrachtgever veel woonplezier en genot in hun nieuwe woning.

Update 24/04/2021:
Deze week is de ruwbouw opgeleverd aan de opdrachtgever. Nu kan de opdrachtgever met een gerust hart van start gaan met de onderaannemers in eigen beheer. Zodra hij hiermee klaar is, komen wij terug voor het afmonteren van de installaties. Hiernaast een aantal foto’s te zien van het eindresultaat, waarop de opdrachtgever alsook wij als aannemer enorm trots zijn op het eindresultaat.

Update 17/04/2021:
Onze jongens zijn druk doende geweest om de puntjes op de i te zetten voor wat betreft de buitenschil. Aankomende weken zullen voor ons voorlopig de laatste werkzaamheden plaatsvinden. Tevens zijn afgelopen week inpandig de vloerverwarming en cementdekvloeren aangebracht. Hierna zal de opdrachtgever een aantal afbouw gerelateerde zaken in eigen beheer uitvoeren.

Update 27/03/2021:
Sinds de vorige statusupdate is er veel werk verzet geworden. Zo is het hartsteen, het zinkwerk, de dakpannen en de gevelbetimmering aangebracht. Ook heeft de voeger de afgelopen week de laatste hand gelegd aan de voegwerkzaamheden. Nu de woning nagenoeg steigervrij is, komt het uiteindelijke resultaat steeds beter naar voren. Aankomende week zal de beglazing worden aangebracht, waardoor de woning wind- en waterdicht is. Nu kunnen we de afbouwwerkzaamheden – welke al deels gestart waren – verder doorplannen.

Update 13/02/2021:
Net voor het winterse weer zijn de rustieke eikenhouten spanten geplaatst, welke de basis vormen voor de hoofddraagconstructie van het dak. Hierna hebben onze timmerlieden alle gordingen kunnen plaatsen. Ook zijn de dakplaten al aangebracht. Zodra het winterse weer voorbij is, zullen de gootbetimmeringen worden voorzien en kan het dak waterdicht worden gemaakt door het aanbrengen van de dakpannen en het zink.

Update 16/01/2021:
Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en op de foto’s hiernaast is te zien dat er alweer veel werk verzet is geworden. Het binnen metselwerk van de eerste verdieping vordert gestaag. Ook zijn de richtkepers – welke bepalen hoe schuin het dak wordt – gesteld, zodat de metselaar weet tot hoever hij kan metselen. Voor aankomende week staan de eiken spanten.

Update 12/12/2020:
Afgelopen week hebben de installateurs de eerste verdiepingsvloer voorzien van het nodige leidingwerk. Op deze foto is wederom goed te zien hoeveel leidingwerk er in een vloer gaat, welke straks de complete installatie mogelijk zal maken. Gisteren is de vloer gestort, waardoor we volgende week verder kunnen met het binnen metselwerk van de eerste verdieping. Het hoogste punt komt in zicht.

Update 5/12/2020:
Sinds de vorige update is er enorm veel werk verzet. Zoals op de foto hiernaast te zien is, is het binnen metselwerk van de begane grond inmiddels hoog. Het buiten metselwerk volgt gelijkmatig. Ook is afgelopen week de eerste verdiepingsvloer gelegd. Deze zal nog voor de kerstvakantie worden gestort.

Update 10/10/2020:
Op de foto is te zien dat het pijlwerk gereed is en afgelopen week is de bouwput aangevuld, het leidingwerk aangebracht, de vloer geïsoleerd, voorzien van wapening en de vloer zelf zal begin aankomende week worden gestort. Na het storten van de vloer is het wachten tot de kozijnen komen. Zodra deze er zijn kunnen we volle bak verder met het binnenwerk.