In uitvoering - Verbouwing La Cubanita

Geplaatst op 25 Jul
Nog in onze vakantie zal een aanvang worden gemaakt met het werk “La Cubanita”. Het pand wordt voorzien van een nieuwe gevel, nieuwe kozijnen en een luxe metalen dak. Meteen na onze vakantie staan de metselwerken gepland. Oplevering is eind oktober.

Update 31/10/2020:
Afgelopen week hebben wij de laatste hand gelegd aan het pand van La Cubanita, waarna de oplevering heeft plaatsgevonden. Nu het pand op is geleverd, gaat de huurder direct aan de slag met de interieurwerkzaamheden.

Update 24/10/2020:
Aanvullend op de basisopdracht hebben wij ook opdracht gekregen van de huurder in combinatie met de verhuurder om de oude, bestaande vloer – welke uit meerdere niveaus bestond – te verwijderen, zodat er een grote vlakke vloer op één niveau ontstaat. Deze aanvullende werkzaamheden hebben we afgelopen week afgerond en oplevering staat ingepland voor aankomende week. Tevens zullen de kozijnen aankomende week ook gemonteerd worden. Nadat het geheel op is geleverd kan de huurder verder gaan met de binnen afwerking en inrichting. We wensen de huurder veel succes met het uitbaten van het restaurant.

Update 10/10/2020:
Na het aanbrengen van de zinken dakbedekking, kon de voeger van start, welke inmiddels zijn klus ook al geklaard heeft. Gelijktijdig met de voegwerkzaamheden is het stijger ook verwijdert. Het uiteindelijke totaalbeeld wordt steeds duidelijker. Voor het eind van de maand zullen de kozijnen erin komen te staan waardoor het pand weer waterdicht is.

Update 26/9/2020:
Inmiddels zijn onze werkzaamheden nagenoeg afgerond. Op de foto hiernaast zien we de onderconstructie voor de later aan te brengen FalZinc dakbedekking. De folie zorgt voor de tijdelijke bescherming van de onderconstructie en is later van belang bij het FalZinc.

Nu de gootconstructie en het FalZinc zijn aangebracht, hebben we een super strakke en ook brede gootconstructie met een zeer duurzaam dak. Dit in combinatie met de nieuwe gevels is het pand voor de komende decennia onderhoudsarm.

Update 12/9/2020:
Na het plaatsen van vorig bericht hebben wij in korte tijd veel werk verzet. Zo is inmiddels het gevelmetselwerk gereed en is er ook al gestart met de voorbereidingen voor de nieuwe zinken dakbedekking en goten.

Update 29/8/2020:
De transformatie van de oude discotheek "Carte Blanche" naar een mooie eetgelegenheid in het hartje van Weert is inmiddels begonnen. De gevels en het dak krijgen een aanzicht met klasse.