In uitvoering - Verbouwing te Weert

Geplaatst op 04 Jul
Voor de familie Habets in Weert gaan we de bestaande keuken uitbreiden en moderniseren. Boven het keukenblok zal een moderne aluminium lichtstraat komen en aan de zitzijde een uitbouw voorzien van veel glas. Ook wordt er een doorbraak naar de woonkamer gecreëerd, zodat het geheel een ruimtelijk karakter krijgt.

Update 26/9/2020:
Nu de tegels en de keuken zijn geplaatst, is te zien hoe mooi de lichtinval de nieuwe keuken tot een helder en ruimtelijk geheel brengt. We zijn er trots op dat we voor de familie zo een mooi product hebben mogen maken. Vooral de planning, in combinatie met de moeilijk te maatvoeren lichtstraat, is iets om zeer tevreden op terug te kijken. Het werk is inmiddels geheel gereed.

Update 29/8/2020:
Nu de vloer met vloerverwarming is aangebracht, wordt zichtbaar hoe groot en helder de nieuwe keuken gaat worden. Nu de gipsplaten zijn aangebracht, kan de stukadoor volgende week starten. Vooralsnog gaan we ervan uit dat de week daarna de tegelvloer kan worden aangebracht.

Update 25/7/2020:
Bij de familie Habets hebben we flink doorgewerkt. Inmiddels is de glazen raampartij, waaronder het keukenblok gaat komen, gemonteerd. Direct na de vakantie zullen we de wanden nog isoleren en stuken. Nu al is goed te zien dat het een schitterende, heldere ruimte wordt.

Update 4/7/2020:
Afgelopen week zijn we begonnen met het sloopwerk. Ook de nieuwe dakplaten en aangepaste dakconstructie zijn inmiddels gereed. Volgende week zullen we nog wat wanden timmeren, zodat nog voor de vakantie de kozijnen kunnen worden geplaatst.