Nieuws - Uitbreiding kantoorruimte

Geplaatst op 13 Jun
Om diverse reden hebben wij als Vosbouwbedrijf besloten ons huidige kantoor verder uit te breiden. De nieuwe ruimte, welke straks ontstaat, zal fungeren als kantoor, spreekkamer en kantine. Op de foto hiernaast is te zien dat ze de bestaande vloer aan het verwijderen zijn. Hiervoor is gekozen om de vloer straks van een isolatie laag te kunnen voorzien die voldoet aan de hedendaagse eisen. Ook het plafond, de wanden en het nieuwe kozijn (triple beglazing) voldoen straks aan de hedendaagse normen. Het plan is om net voor de bouwvak de nieuwe ruimte operationeel te hebben.

Update 29/8/2020:
Tijdens de vakantieperiode hebben we onze extra kantoorruimte/spreekkamer afgewerkt. Op de foto hiernaast ontbreekt alleen nog een spreektafel. Aan de buitenzijde hebben we het kantoor bekleed met houten delen, welke op termijn grijs zullen worden, passend bij de betonnen plint van de hal.

Update 25/7/2020:
Nu de plafonds, schuifdeuren, alarm en poetsers klaar zijn, kunnen we gaan inrichten, zodat we na onze welverdiende vakantie de nieuwe werkplek/spreekkamer in gebruik kan worden genomen.

Update 18/7/2020:
Op de foto’s hiernaast zien we dat de nieuwe kantoorruimte al aardig opschiet. Volgende week zal er nog wat schilderwerk worden uitgevoerd en het plafond worden aangebracht, waarna we kunnen gaan poetsen en inrichten. Het resultaat is een goed geïsoleerde, heldere kantoorruime/spreekkamer waar we nog lang plezier van kunnen hebben.

Update 11/07/2020:
Inmiddels is er hard gewerkt, zoals te zien op de foto’s hiernaast. Zo is er in de afgelopen weken een nieuwe vloer gestort op een zeer goede isolatielaag, zijn er goed geïsoleerde scheiding- en voorzetwandjes gemonteerd, is er een nieuwe tegelvloer in komen te liggen, is het kozijn geplaatst en is de stukadoor bezig met de laatste werkzaamheden zodat volgende week de schilder en daarna de mannen van het systeemplafond van start kunnen gaan. We verheugen ons erop de nieuwe ruimte in gebruik te kunnen nemen.