In uitvoering - Nieuwbouw bedrijfshal te Budel

Geplaatst op 28 Mar
Voor de nieuwbouw bedrijfshal van dakdekkers bedrijf Beelen te Budel, zal Vos Bouwbedrijf het bouwkundige deel gaan uitvoeren. Op het royale terrein op het Airpark te Budel, komt een kantoorgebouw met opslagloods voor dakdekker bedrijf Beelen. 

Update 25/7/2020:
Voor ons is het project, op een akkefietje na, afgerond. Een systeembouwer zal in opdracht van de firma Beelen de gehele binnen afwerking verzorgen. Nu de kozijnen zijn gemonteerd, is te zien dat het dakdekkersbedrijf met deze hal en kantoorruimte jaren vooruit kan.

Update 18/7/2020:
Nu het dak dicht is en het grondwerk gereed is voor het storten van de vloer, hebben we de randbekisting en stalen hoekijzers ter plaatse van de sectionaal deuren geplaatst, waarna afgelopen week ook de monolietvloer is gestort. Volgende week zullen we in het kantoor nog de cementdekvloer aanbrengen. Daarna kan de verdere afbouw beginnen.

Update 4/7/2020:
Het metselwerk is op een haar na gereed. We zijn het steiger aan het demonteren, zodat nog voor de vakantie de betonnen vloer in de hal kan worden gestort.

Op de foto hiernaast zien we ongeveer de helft van de kantoorruimte. De afbouw zal door derden worden verzorgd.

Update 16/5/2020:
Inmiddels is boven het gedeelte van de hal het dak door de heren Beelen voorzien van isolatie en een waterdichte laag.

Nu de begane grondvloer is gestort kunnen we beginnen met de kalkzandstenen lijmwanden. Op de foto hiernaast zien we dat de kimmen reeds zijn voor geopperd.

In enkele dagen tijd zijn de lijmwanden geplaatst, zodat wij volgende week verder kunnen met de kalkzandsteen vellingblokken aan de binnenzijde van de hal en het gevelmetselwerk aan de buitenzijde van het kantoor.

Update 9/5/2020:
Het pijlmetselwerk is klaar en inmiddels is ook het grondwerk gereed. Wij gaan aanstaande maandag de vloer storten, waarnaar we voortvarend met de binnenwanden kunnen beginnen. Op de foto hiernaast zien we dat de riool sparingen nog moeten worden afgemetseld, waarnaar het riool door deze pijpen kon worden aangelegd.

Update 2/5/2020:
De staalbouwer heeft zijn best gedaan. Op de foto hiernaast zien we dat ook de betonplinten reeds zijn gemonteerd. In de afgelopen week zijn ook de stalen dakplaten gemonteerd. Inmiddels hebben wij ook al een gedeelte van het peilmetselwerk gereed. Wij verwachten de begane grondvloer aan het einde van volgende week te storten.   

Update 18/4/2020:
In aankomende week zal de staalconstructie worden geplaatst, waarnaar wij in week 17/18 het pijlmetselwerk kunnen gaan maken. We verwachten in week 20 de begane grondvloer van het kantoor te kunnen storten.

Update 11/4/2020:
Om te zijner tijd de nutsbedrijven binnen te kunnen voeren, is er nog wat grondwerk gebeurt en hebben we inmiddels de mantelbuizen verlengt tot buiten de gevel.
Van bovenaf is goed te zien waar de kolommen komen te staan, want alle ankers zijn middels digitale meting in het verse beton gesteld.

Update 4/4/2020:
Inmiddels zijn we gestart en hebben we de funderingen gestort. Ook de ankers, ten behoeve van de staalconstructie, zijn geplaatst. Volgende stap is dat de staalconstructie wordt geplaatst. Daarna kunnen we de funderingsmuren van het kantoor gaan metselen. Vanuit de lucht, bekeken met een drone, is de opzet van de hal met kantoor duidelijk te herkennen.

Update 28/3/2020:
We zien hier dat er met het grondwerk begonnen is.