In Uitvoering - Nieuwbouwwoning te Nuenen

Geplaatst op 06 Jul
Nieuwe woning te Nuenen. Binnenkort zullen we bouwwater en bouwstroom krijgen. Wij gaan hier spoedig beginnen zodat we de woning aan pijl hebben liggen nog voor de vakantie.

Update 18/1/2020:
Afgelopen donderdag en vrijdag hebben we een sprintje gemaakt. De dakplaten zijn gemonteerd en de dakkapellen zijn geplaatst. We kunnen nu de gootbetimmeringen gaan maken zodat de loodgieter en dakdekker weer vooruit kunnen.

Update 21/12/2019:
Het gevelmetselwerk is in de laatste weken weinig gevorderd door de vele regen die is gevallen. Wel is er tussentijds steiger geplaatst en hebben we de kap gericht. Doelstelling is om in week 3 de dakplaten te kunnen monteren. We gaan er hierbij vanuit dat we de eerste twee weken van het nieuwe jaar fatsoenlijk door kunnen metselen.

Update 7/12/2019:
Op de foto hiernaast zien we de compleet gebouwde steiger en het metselwerk is nu een verdieping hoog. In de komende werkweken zullen we het metselwerk tot aan de tweede verdiepingsvloer maken. De staalconstructie voor het tentdak is inmiddels geplaatst. Volgende week zullen we beginnen met de kapconstructie.

Update 23/11/2019:
Inmiddels is er een eerste aanzet van het metselwerk. We metselen nu tot verdiepingshoogte. Daarna gaan we het stijger plaatsen, zodat we ook met de kapconstructie verder kunnen. We zullen meteen in het nieuwe jaar zover zijn dat we de dakplaten kunnen monteren.

Update 12/10/2019:
Inmiddels hebben we de tweede verdiepingsvloer gelegd en zijn de installateurs gereed. Volgende week zullen we de tweede verdiepingsvloer storten. Het gevelmetselwerk zal beginnen zodra we de stenen, waar een behoorlijke levertijd opzit, geleverd kunnen krijgen. Wij verwachten dat dit binnen enkele weken is.

Update 21/9/2019:
Afgelopen week is de eerste verdiepingsvloer gestort en is het stelwerk verricht om volgende week de lijmwanden op de eerste verdieping te kunnen monteren.  Wij verwachten over 2,5 week de tweede verdiepingsvloer gereed te hebben.

Update 7/9/2019:
Afgelopen week zijn de binnenmuren op de begane grond gelijmd. Begin komende week zal de eerste verdiepingsvloer worden gelegd. Na verwachting zal met dit tempo begin volgende maand ook de tweede verdiepingsvloer gereed zijn.

Update 12/8/2019:
Net voor de bouwvak is de fundering gestort. Tijdens de bouwvak zijn de werkzaamheden gedeeltelijk doorgegaan en deze week zal er begonnen worden met het pijlmetselwerk. Hierna zal de ruwbouw in een vlot tempo de hoogte in gaan.


Update 6/7/2019:
Het grondwerk is inmiddels gereed.