In Uitvoering - Vier woningen te Swartbroek

Geplaatst op 20 Apr
In Swartbroek zullen vier woningen worden gebouwd. Dit project zal worden gerealiseerd door Vos Bouwbedrijf.

Update 28/3/2020:
Inmiddels zijn de kozijnen en zonnepanelen geplaatst. Ook de cementdekvloeren zijn aangebracht. Het begint nu lekker op te schieten. Nog wat voorbereidingen en dan kan de stukadoor beginnen.

Update 21/3/2020:
Op de hiernaast staande foto zien we dat de balklagen van de garages zijn aangebracht. Inmiddels zijn ook de dakplaten gemonteerd. Volgende week zullen we de daken voorzien van de dakbedekking.

Update 14/3/2020:
Nu het steiger weg is, kunnen we van buitenaf zien hoe royaal deze woningen zijn en kunnen we de garages voorzien van balklagen en daken. Ook de zonnepanelen zijn reeds geplaatst. De afbouw binnen is nu in volle gang.

Update 15/2/2020:
Nog voor de storm van de afgelopen week hadden we de daken dicht gelegd. Ook de kozijnen zijn inmiddels gemonteerd, dus de afbouw kan beginnen.

Update 25/1/2020:
We zien hier een detail van een woning-scheidende wand waarop we nog steenwol gaan aanbrengen, zodat we geen last hebben van geluidsoverdracht.

Update 18/1/2020:
Hiernaast zien we een foto waarop nog geen dakplaten zijn gemonteerd en daarnaast een foto waar de dakplaten wel zijn gemonteerd. Je krijgt meteen een heel andere indruk van de ruime opzet van de woningen. Wij hopen over veertien dagen de pannen gelegd te kunnen hebben.

Update 7/12/2019:
De topgevels zijn bijna klaar. Het metselwerk zullen we in de volgende week afronden. Ook het richten van de kap gaan we nog voor de vakantie doen. De dakplaten staan gepland vrij snel in het nieuwe jaar.

Update 19/10/2019:
Bij de vier woningen in Swartbroek wordt volop gemetseld. We hopen over twee weken de woningen aan muurplaathoogte te hebben.  

Update 28/9/2019:
Inmiddels is de tweede verdiepingsvloer gestort en zijn we druk bezig met het gevelmetselwerk. Het is nog even wachten op de stelkozijnen voor de bovenverdieping maar dat zal geen belemmering gaan worden in de voortgang.

Update 14/9/2019:
Afgelopen week hebben wij inmiddels de stempels voor de tweede verdiepingsvloer geplaatst. We zullen aanstaande maandag de breedplaatvloeren leggen.

Update 7/9/2019:
Inmiddels is de eerste verdiepingsvloer gestort. Komende week zullen de kalkzandsteen binnenwanden worden verlijmd, waarnaar de tweede verdiepingsvloer snel genoeg zal volgen.

Update 12/8/2019:
Tijdens de bouwvak zijn de lijmwanden van de eerste verdieping gereed gemaakt. In de eerste week na onze vakantie zal de eerste verdiepingsvloer worden geleverd. Na verwachting bereiken we hier eind september al het hoogste punt in de ruwbouw.


Update 21/6/2019:
Op de foto's zijn een aantal stages van de woning goed zichtbaar. Ten eerste is het pijlmetselwerk van de vier woningen gereed, waardoor de loodgieter aan het werk kan. Ten tweede zien we op een van de foto's dat de begane grondvloer gestort kan worden op een dikke laag isolatie. Ten slotte zien we op de overige foto dat vanwege het schrale weer we de betonvloeren aan de bovenzijde hebben afgedekt met plasticfolie, zodat het vocht niet kan ontsnappen. Hierdoor zal er minder scheurvorming optreden. Het geheel ligt er strak bij.

Update 18/5/2019:
Nu er zicht is op levering van materialen, zijn we begonnen met het ontgraven van de funderingsstroken. We zullen
volgende week de fundering storten, zodat wij in week 26 kunnen starten met het lijmwerk. 

Update 4/5/2019:
In Swartbroek is inmiddels het grondwerk gereed en we hebben de bouwkraan geplaatst. Er is nu zicht op de levering van de lijmelementen voor de binnenwanden. We kunnen nu dus terug gaan plannen. Naar verwachting zullen we op korte termijn beginnen met het aanbrengen van de fundering. 

Update 20/4/2019:
Het project is inmiddels van start gegaan. We zijn begonnen met het afgraven van de grond.