In Uitvoering - Nieuwbouwwoning te Nederweert

Geplaatst op 30 Mar
Vos Bouwbedrijf zal aan de Alexiastraat te Nederweert een nieuwbouwwoning gaan realiseren. Dit zal gebeuren op kavel 97 voor de familie Rutten.

Update 4/4/2020:
Het bloemenraam aan de buitenzijde is qua timmerwerk gereed, maar nu de zwarte folie ligt, zal een zinken afdekkap komen. Volgende week gaan we aan de binnenzijde een ‘rubberwood’ aftimmering maken. Een schitterend bloemenraam.

Update 14/3/2020:
Het is al een tijdje geleden dat wij nieuws van het werk Rutten hebben geplaatst. Als we nu naar de buitengevels kijken, dan zien we strakke belijningen van de buitenzijde goed naar voren komen. Boven de voordeur zullen we nog de luifel af moeten werken.

Inmiddels is de stukadoor klaar. De plafonds zijn uitgeprepareerd en moeten nu nog even drogen, alvorens we ze de eerste keer kunnen spackspuiten en vervolgens afkorrelen. Het project nadert voor ons zijn einde.

Update 2/11/2019:
Nog een weekje metselen en dan is het metselwerk gereed. Er kan dan aan de dakbedekking worden gewerkt en het drogingsproces kan dan beginnen.

Update 28/9/2019:
De nieuwbouw voor de familie Rutten schiet al lekker op. Inmiddels is de tweede verdiepingsvloer gelegd en wordt er flink aan het gevelmetselwerk gewerkt. De ruwbouw zal nu snel vorderen.

Update 12/8/2019:
Na een tijdje niet te hebben bericht is er al flink wat werk verzet. Zo is er net voor de bouwvak de eerste verdiepingsvloer gestort. Na de vakantie gaan we weer verder met de tweede verdieping en zal snel genoeg gestart worden met het gevelmetselwerk.


Update 6/7/2019:
In Nederweert zijn we inmiddels gestart met de nieuwbouwwoning voor de familie Rutten. Het wordt een moderne woning, voorzien van een mooi installatiesysteem waardoor de toekomstige bewoners straks zeer weinig energie zullen verbruiken.