In Uitvoering - Nieuwbouwwoning te Weert

Geplaatst op 02 Feb
Aan de Dijkerakkerweg gaan wij een luxe onderkelderde woning bouwen voor familie de Graaff-Janssen. Het betreft een woning met een warmtepomp installatie. Verder is de woning voorzien van alle moderne energiezuinige technieken. Ook het aanzicht, ontworpen door architect André van de Goor, wordt een lust voor het oog. Nu we in deze winter wat verlet hebben gehad zal de kelderbouwer iets later kunnen beginnen dan orgineel was gepland. We hopen echter zo snel mogelijk de schop in de grond te kunnen steken.

Update 30/3/2019:
De keldervloer is geïsoleerd en de binnenwanden zijn gemetseld. Verdere vordering aan de keldervloer moet nog even wachten op de breedplaatvloer. In de tussentijd zullen we de kelderkkoek storten.

Update 23/2/2019:
De kelder voor de woning is inmiddels uitgegraven. Momenteel zijn we bezig met het isoleren van de verdikte funderingsstroken in de keldervloer. Volgende week zal de keldervloer gestort worden. 

Update 16/2/2019:
We zijn inmiddels begonnen met het grondwerk. Aanstaande maandag zullen we de bronnering plaatsen. In de tweede helft van aankomende week kunnen we het grondwerk op diepte van de onderkant van de keldervloer uitgraven. We hopen nog voor de kamerbouw de keldervloer te kunnen storten.