Fijne Feestdagen!

Geplaatst op 15 Dec
2018 loopt weer ten einde, wat ook voor ons weer een moment van reflectie en vooruitzichten betekent.
Het was een goed jaar, waarbij onze doelstellingen grotendeels zijn behaald. Sommigen hiervan hebben zelfs alle verwachtingen overtroffen. We kunnen terugkijken op een jaar met tevreden klanten, waarvoor ik ook onze fijne werknemers mag bedanken. Hun daadkracht en plezier voor het vak hebben opnieuw voor een productief en gezellig jaar gezorgd, wat heeft geleid tot prachtige resultaten.
Als directeur ben ik trots op de prestaties van het team en ook dankbaar voor de prettige relatie met onze klanten. Het is een genot met jullie te werken en ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet.
Onze bouwplaatsen zijn allemaal wind- en watervast achtergelaten. Nu 14 dagen lekker ontspannen met z’n allen, zodat we na de kerstvakantie weer fris aan het werk kunnen. Hierbij kan ik het vertrouwen uitspreken dat we onze klanten in het komende jaar ook weer goed zullen bedienen.
 
Belangrijk:
In verband met deze feestdagen zullen wij vanaf 24 december met kerstverlof gaan. Op 7 januari in het nieuwe jaar, staan wij weer voor u klaar.