Opgeleverd - Nieuwbouwwoning te Ospel

Geplaatst op 01 Dec

Voor mevrouw Van Geneijgen gaan we aan de Veenring te Ospel een nieuwbouwwoning realiseren. De werkzaamheden zijn inmiddels zover gevorderd dat wij de beganegrondvloer reeds hebben gestort. In de komende weken zullen we aan het binnenmetselwerk gaan beginnen. Het is nog even wachten op de breedplaatvloer.

Update 24/8/2019:
Deze foto stamt nog van voor de vakantie. Inmiddels is het spackspuitwerk op het plafond gereed. Over één week zullen we alles klaar hebben.

Update 12/8/2019:
Na een tijd van stilte kunnen we mededelen dat deze woning voor de bouwvak nagenoeg volledig is afgewerkt. Een en ander zodat de opdrachtgever tijdens de vakantie werkzaamheden in eigen beheer kan uitvoeren. Na de vakantie zullen de puntjes op de i zetten en zal de woning worden opgeleverd.


Update 25/5/2019:
Nu inmiddels de pannen zijn gelegd, wordt het tijd om de gevels te voegen en de steigers te verwijderen. Ook wordt de woning gereed gemaakt zodat de stukadoor aan de gang kan. Aangezien volgende week slechts drie werkdagen telt, ullen de benoemde werkzaamheden strekken tot de week daarna.

Update 11/5/2019:
We zien op de foto dat al flink wat dak timmerwerk gereed is. De dakplaten, dakkapellen en dakopstanden voor het zink
zijn gereed. Volgende week zullen we de resterende timmerwerkzaamheden aan de buitenzijde uitvoeren, zodat de
pannen kunnen worden gelegd.

Update 4/5/2019:
Afgelopen week hebben we de dakplaten aangebracht en de geprefabriceerde dakkapellen geplaatst. Nog een paar we en we zitten waterdicht. Het is de bedoeling nog voor het bouwvak verlof op de gaan leveren.

Update 16/2/2019:
We zullen nog een dag metselen waarna het metselwerk zover gevorderd is dat de tweede verdiepingsvloer gelegd kan worden. Dit staat op de planning voor volgende week.

Update 26/1/2019:
Vanwege de sneeuwval kunnen we momenteel helaas niet verder gaan met het gevelmetselwerk. Zodra het weer zodanig verbeterd is dat we weer aan de slag kunnen, zullen we verder gaan werken.

Update 12/1/2019:
We zijn klaar met het maken van de binnenmuren. Momenteel zijn we bezig met het maken van het gevelmetselwerk. Dit schiet al aardig op. 

Update 22/12/2018:
Het werk schiet al lekker op en de binnenmuren zijn bijna klaar.
We hebben inmiddels op diverse plaatsen zeilen hangen voor de campagne "Gaan wij samen iets gaafs bouwen?".

Update 12/8/2018:
De beganegrondvloer ligt reeds gereed. Volgende week zullen we hierop de binnenwanden gaan plaatsen.