Opgeleverd - Twee nieuwbouwwoningen te Ospel

Geplaatst op 27 Oct
In opdracht van CRE-DEVELOPMENT bouwt Vos Bouwbedrijf twee levensloopbestendige woningen aan de Waatskamp te Ospel.

Update 6/7/2019:
Volgende week maandag zullen deze twee prachtige levensloopbestendige woningen worden opgeleverd. De woningen zijn erg ruim van opzet, geheel onderhoudsvrij en voorzien van de modernste technieken. Wij feliciteren de kopers met hun nieuwe aanwinst.

Update 11/5/2019:
De bloemenvensters van de woningen zijn inmiddels afgewerkt. We missen enkel nog de dakrandafwerking en het spuwertje. Verder zijn de wanden behang klaar gemaakt. Op de foto hiernaast zien we nog grijzen plafonds, maar ook het spuitwerk is gereed.

Update 30/3/2019:
De binnenwanden zijn inmiddels geplaatst en voorzien van alle elektra en waterleidingen. De volgende stap zal de cementdakvloerzijn. Hierna kunnen de kozijnen geplaatst worden.

Update 16/2/2019:
Zoals gepland zijn de dakvloeren gestort. Volgende week zullen we het afschot en de platdakbedekking aanbrengen. 

Update 9/2/2019:
Het gevelmetselwerk is inmiddels succesvol afgerond. Wij verwachten in de loop van volgende week de dakbedekking te kunnen plaatsen. Hierna kunnen we gaan beginnen met de afbouw.

Update 19/1/2019:
De platdakvloer is inmiddels geplaatst en het metselwerk van de gevel is gestart. Komende week zullen de installateurs van de vloer komen. De vloer wordt dan aansluitend gestort. Verder gaan we aankomende week de kunststof kozijnen inmeten.

Update 12/1/2019:
De onderaannemer is weer hersteld! We zijn dus weer vol op aan de gang. Het volledige binnenlijmwerk is inmiddels gereed en komende donderdag zal hier de platdakvloer op geplaatst worden.

Update 8/12/2018:
Afgelopen week zijn we gestart met het binnenlijmwerk. Helaas heeft onze onderaannemer een ziekte opgelopen waardoor het tempo er even uit is. Natuurlijk pikken we dit zo spoedig mogelijk weer op!

Update 17/11/2018:
Nadat we het aangevulde grondwerk strak gemaakt hadden, kon het beton van de begane grondvloer gestort worden. Volgende week zullen we beginnen met het metselwerk, waarvoor onze bouwkraan alvast klaar is gezet.

Update 27/10/2018:
De fundering is reeds gegraven en gestort. Volgende week beginnen we met het pijlmetselwerk.