Opgeleverd - Bouw laatste woning Aan Botkoel

Geplaatst op 01 Sep

Enkele jaren geleden is Vos Bouwbedrijf begonnnen met de realisatie van het project "Aan Botkoel" te Weert. Dit project omvatte de realisatie van 15 woningen aan een nieuw te leggen straat "Aan Botkoel". Deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht en opgeleverd, op de luxe vrij sector woning Kavel 5 na. Nu deze toch ook verkocht is, zijn we begonnen met de bouw.
In week 34 hebben, nu de bronnering zijn werk heeft gedaan, vanaf 4,20 meter diep een grondverbetering aangebracht. De bouwput ligt nu klaar voor de kelderbouwer.

Update 15/6/2019:
Kijk, deze woning is gepoetst en oplever klaar. Wij zullen eind volgende week de woning overdragen aan de familie Bertels. Met deze woning is het project aan de Heugterbroekdijk, welk in 2008 door onze projectontwikkeling is ingezet, nu helemaal afgerond. We zijn trots op dit mooie stukje Laar.

Update 18/5/2019:
De werkzaamheden aan het bestratingswerk rondom de woning zijn deze week van start gegaan. Dit geldt voor zowel de oprit als voor het terras. Ook heeft de trappenleverancier de eerste trappen al gemonteeerd. Het resultaat mag er zijn. De aankomende weken zullen de laatste werkzaamheden worden verricht zodat we spoedig op kunnen leveren.

Update 11/5/2019:
De schilder is inmiddels bezig met het spuiten van de wanden. Het wordt een super strak resultaat!

Update 4/5/2019:
Nu de glazen vensterbanken liggen is goed te zien hoe strak de gehele detaillering is. De met het stukwerk gelijk liggende plint wordt geaccentueerd door de houtlook tegelvloer.


Update 20/4/2019:
Nu de zon schijnt, wat een mooi beeld geeft onder de strakke blauwe hemel, kan de schilder beginnen. Ook in het huis zijn de werkzaamheden bijna gereed. Zodra de trappen worden geplaatst, wat zal gebeuren in week 19 of 20, is het nog maar een paar weken tot de oplevering. Zoals op de foto's zichtbaar is, hangt een gedeelte van het sanitair al. Bovendien is de zolderruimte een mooie heldere ruimte geworden. Deze zou uitstekend kunnen dienen als bijvoorbeeld een hobbyruimte dankzij deze belichting en toegang via een vaste trap.

Update 6/4/2019:
De tegelzetter heeft de twee verdiepingen gereed gemaakt. Een mooi stukje vakwerk van onze onderaannemer.

Update 23/3/2019:
Bij de familie Bertels is de stukadoor inmiddels al bijna klaar. Ook de tegelzetter is er al druk aan de slag. Na verwachting zijn beide aan het einde van volgende week gereed. We zullen dan een periode in moeten lassen waarin we de woning de kans geven om te drogen. Pas dan plaatsen we de trappen en de binnendeuren. Afhankelijk van het weer zal die periode tussen de twee en de vier weken duren. In de tussentijd kunnen we natuurlijk wel al de installaties afwerken.

Update 23/2/2019:
De woning, kavel 5, is geprimed en nu geheel gereed voor de stukadoor die aanstaande maandag zal beginnen. Voordat de stukadoor zal beginnen hebben we de plinten vlak op de muren gemonteerd. Hierdoor kan de stukadoor het met een stucstop vlak maken. Een chic detail. 

Update 9/2/2019:
De steigers zijn verwijderd en het glas is inmiddels geplaatst. Bovendien is de dekvloer gesmeerd. In week 9 zal de stukadoor beginnen.

Update 19/1/2019:
Nadat de dakpannen waren gelegd hebben we ook het zinkwerk afgerond. Aankomende week zullen de steigers verwijderd worden. Daarna zullen we beginnen met het plaatsen van het glas. Volgende week zal het pand wind- en waterdicht zijn.

Update 12/1/2019:
U ziet hier meerdere materialen die bij elkaar komen. Dit is een technische oplossing waar we niet vreemd van is. Ook zijn de pannen gelegd. Dit geeft weer een nieuw zicht van hoe schitterend de woning is.

Update 22/12/2018:
Een beschermende folie zorgt ervoor dat de dakplaten tijdens het winterreces veilig blijven voor de regen en (mogelijke) sneeuw. Na de vakantie zullen we de pannen gaan leggen.

Update 8/12/2018:
Inmiddels zijn niet alleen de dakplaten gemonteerd, maar ook de geprefabriceerde dakkapellen zijn reeds op het dak geïnstalleerd. We gaan ervoor om de woning waterdicht te hebben vóór de kerstvakantie.

Update 1/12/2018:
Het gevelmetselwerk reikt inmiddels tot het dak, waarvan volgende week de dakplaten en een week later de dakkapellen gemonteerd worden. Op de foto is te zien hoe ook opdrachtgever en toekomstige eigenaar Bram Bertels een steentje bijdraagt aan de bouw.

Update 24/11/2018:
We maken al flinke voortgang met het gevelmetselwerk en ook de topgevels zijn inmiddels gelijmd. Volgende week zullen we de kap gaan richten.

Update 17/11/2018:
Begin deze week is de vloer van de tweede verdieping gestort. Volgende week zullen de toppen gelijmd worden, waarna we een flinke slag zullen slaan met het metselwerk en de kap gericht zal worden.

Update 10/11/2018:
Waar enkele weken geleden nog slechts een kelder lag, staan nu al een bouwwerk van bijna twee verdiepingen hoog. De eerste verdieping is afgelopen week gelijmd, waarna ook de vloer van de tweede verdieping is gelegd. We liggen op schema om nog voor de kerst de dakplaten en de dakkapellen te monteren. 

Update 27/10/2018:
De afgelopen week is de eersteverdiepingsvloer gelegd, welke volgende week gestort zal worden. Hierna zullen we hard aan het werk gaan met het gevelmetselwerk en de kozijnen. Ook de garage begint inmiddels al aardig vorm te krijgen.

Update 6/10/2018:
Afgelopen week is de beganegrondvloer gestort en volgende week vrijdag zal de vloer van de garage volgen.

Update 29/9/2018:
In de kelder zijn inmiddels ook de binnenmuren gerealiseerd en we zullen binnenkort beginnen met de voorbereidingen om de beganegrondvloer te storten. Het grondwerk eromheen is inmiddels gereed, net als de grondverbetering onder waar de garage zal komen.

Update 8/9/2018:
De buitenste kelderwanden zijn klaar. Komende week gaan we de binnenwanden metselen. Daarna is het helaas wachten op de levering van de breedplaatvloer.

Update 1/9/2018:
Afgelopen vrijdag is de keldervloer gestort. Volgende week zullen we de wanden van de kelder gaan bekisten en storten.