Opgeleverd - Nieuwbouw Laarveld te Weert

Geplaatst op 21 Apr
Voor de familie Evers-De Koning gaan wij een luxe vrijsectorwoning bouwen op het plan "Het Laarveld". Op het moment dat wij startten met het grondwerk bleek  dat er nog dieselresten in de bodem zaten. De gemeente Weert heeft als verkoper van de grond enige tijd nodig gehad om de verontreinigde grond uit te graven en schone grond terug te storten, welk ons een vertraging van een aantal weken heeft opgeleverd. 

Update 27/10/2018:
Inmiddels liggen naast de dakplaten ook de dakpannen erop en is het pand wind- en waterdicht. Er kan nu gestart worden met de afbouw.

Update 15/9/2018:
Het metselwerk heeft inmiddels het hoogste punt bereikt. Eén van de twee schoorstenen staat al en de tweede is nog in aanbouw. Volgende week zullen de dakplaten gemonteerd worden, waarvoor de voorbereidingen al gedaan zijn. Ook het metselwerk  zal dan af zijn.

Update 1/9/2018:
Het siermetselwerk ter plaatse van de goten is reeds gereed en ook de dakconstructie is inmiddels gericht. We kunnen nu in de komende twee weken het metselwerk afwerken.

Update 7/7/2018:
De tweede verdiepingsvloer is inmiddels gestort en komende periode zullen we het binnenlijmwerk van de topgevels op de tweede verdieping maken.

Update 30/6/2018:
Het gevelmetselwerk schiet aardig op. De eerste verdieping is inmiddels af en we gaan nu beginnen met de tweede verdieping. We verwachtern over twee weken de kap te gaan richten. Boven de kozijnen zijn tevens zogenaamde "hanenkammen" gemetseld. Dit siermetselwerk geeft toch weer extra karakter aan de woning.

Update 16/6/2018:
Ondanks het gebrek aan updates is inmiddels toch al wat werk verzet. De binnenmuren van de eerste verdieping zijn gericht en de vloeren van zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn reeds gestort. 
We zijn deze week aangevangen met het gevelmetselwerk. Er is gekozen voor een mooie steen die  een stijlvol karakter aan het huis zal geven.

Update 21/4/2018:
Gelukkig kunnen wij nu weer vooruit en wij zijn nu bezig om onze planning weer op de rails te krijgen.
Nu de begane grondvloer gestort is, verachten wij binnen een paar weken te kunnen starten met het lijmwerk  van de binnenwanden.