Opgeleverd - Nieuwbouwwoning te Nederwetten

Geplaatst op 07 Apr
Via architectenbureau Van Santvoort is in een één-op-éénsituatie een woning ontworpen voor de familie Wiebrands te Nederwetten.  De bestellingen voor de lijmwanden en vloeren zijn inmiddels ingediend en wij denken binnen twee maanden te kunnen beginnen. 

Update 27/10/2018:
De laatste details zijn inmiddels afgewerkt en het resultaat mag er zeker zijn. Wij, het team van Vos Bouwbedrijf B.V., wensen de familie Wiebrands veel woonplezier in hun nieuwe thuis.

Update 8/9/2018:
De aluminium kozijnen zitten inmiddels gemonteerd. in de komende weken kunnen we aan de buitenkant de rockpanel panelen gaan monteren en aan de binnenzijde zijn we al flink opgeschoten met het tegelwerk.

Update 1/9/2018:
In het bouwvakverlof heeft de stucadoor zijn best gedaan. we zijn nu bezig met het monteren van de aluminium kozijnen en ook de tegelzetter is imiddels aan het werk. over enkele weken zullen we de trappen en de binnendeuren plaatsen.

Update 30/6/2018:
Afgelopen week is het dak op de woning geplaatst. Dit schuine dak is bedekt met isolatie en een laag dakleer en is afgewerkt met een mooie zinken afdeklijst.

Update 2/6/2018:
De eerste verdieping is inmiddels bijna gereed, evenals het gevelmetselwerk. We zijn de binnenmuren van de eerste verieping nog aan het afmetselen, maar volgende week zal hier de dakvloer op gelegd worden.

Update 5/5/2018:
De eersteverdiepingsvloer is inmiddels gereed om gestort te worden. Dit zal volgende week gebeuren. Ook het gevelwerk loopt door.

Update 7/4/2018:
De muren van de begane grond staan inmiddels overeind. Volgende week willen we de volgende verdiepingsvloer gaan leggen.