Opgeleverd - Ruwbouw woning te Weert

Geplaatst op 07 Apr
We zijn recent gestart met de bouw van de ruwbouw voor een nieuwe woning in Weert. We willen het metselwerk nog voor het bouwvak-verlof klaar hebben.

Update 8/12/2018:
Op een paar laatste details na is de ruwbouw van deze wonng gerealiseerd. De door de nieuwe bewoners geplande verhuizing rond kersmis zal dan ook zeker gaan lukken.

Update 17/10/2018:
In de afgelopen weken zijn onder andere zonnenpanelern en de boeibetimmeringen geplaatst. De kozijnen zijn inmiddels ook gemonteerd, wat het pand nu is het pand wind- en waterdicht maakt en we verder kunnen werken aan de afbouw van de binnenkant.

Update 29/9/2018:
Afgelopen week zijn de dakpannen op het dak geplaatst. We zullen nu nog de overstekbekledingen hierbij aanbrengen.

Update 15/9/2018:
De betimmering van de goten is gereed om er zink in te gaan monteren en ook de platte daken zijn gereed om isolatie en dakbedekking op aan te brengen. Dit zal allemaal volgende week gebeuren. Ook de overkapping vordert gestaag.

Update 1/9/2018:
Het dak is inmiddels gericht en ook de dakplaten zijn gemonteerd. Op de foto is mooi te zien hoe we de overstekken middels door onszelf (in de werkplaats) vervaardigde dakelementen gaan realiseren.

Update 7/7/2018:
Zoals op de foto te zien is, hebben we inmiddels het gevelmetselwerk al tot de tweede verdieping voltooid. Na vandaag zal van deze verdieping ook het binnenmetselwerk gereed zijn. Hierna zullen we met het dak aan de slag kunnen gaan.

Update 30/6/2018:
We zijn nog steeds bezig met het gevelmetselwerk, maar we verwachten hier binnen één à twee weken mee klaar te zijn. 

Update 16/6/2018:
Het gevelmetselwerk vordert gestaag. We hebben inmiddels al de eerste verdieping bereikt.

Update 9/6/2018:
Bij de familie van de heuvel hebben we afgelopen week de tweede verdiepingsvloer gestort, waarna we zijn begonnen met het gevelmetselwerk. 

Update 2/6/2018:
Ondanks het gebrek aan updtes, hebben we zeker niet stilgezeten. Het binnenmetselwerk van de eerste verdieping is al gereed en ook dat van de tweede verdieping nadert voltooiing. Daarnaast zijn ook beide verdiepingsvloeren al gelegd.

Update 28/4/2018:
De volledige bouwplaats is inmiddels ingericht en we zijn nu bezig met het lijmwerk. 

Update 21/4/2018:
Afgelopen week hebben we de begane grondvloer gestort.

Update 7/4/2018:
De fundering is reeds gelegd, zodat we binnenkort kunnen beginnen met het storten van de beganegrondvloer.