Opgeleverd - Uitbreiding kantoor Kubus Infosystemen B.V.

Geplaatst op 24 Feb
Binnenkort gaan wij voor Kubus Infosystemen B.V. kantoorruimtes uitbreiden en aanpassen. Ook zullen we een nieuwe kantine gaan bouwen. De werkzaamheden zullen in de komende maanden starten en de voorbereiding loopt volop.

Update 16/2/2019:
Fase 3 is inmiddels nagenoeg gereed bij Kubus. Er ontbreekt namelijk nog een glazen deur. Ook enkele elektrische radiatoren moeten nog geplaatst worden. Na verwachting kunnen we binnen 14 dagen opleveren. Het bedrijf heeft dan dankzij het uitbreiden van de kantoorruimtes een groot aantal werkplekken erbij gekregen.


Update 24/11/2018:
We zijn nu begonnen met de 2e/3e fase waarbij we kubus gaan helpen aan meer kantoorruimte. Hier en daar komen we onder de systeemplafonds nog verrassingen tegen, maar in overleg met de installateurs worden deze allemaal snel opgelost.

Update 10/11/2018:
Om alle laatste nieuwe inzichten te verwerken hebben we de voorbereidingstijd wat opgerekt, om zo het proces soepel te laten verlopen. Dit is nog in volle gang maar nadert het einde, waarna we in week 47 zullen starten met de uitvoering. De uitdagende doelstelling is om in week 51 de extra kantoorruimtes gereed te hebben.

Update 15/9/2018:
De glazen deuren in de kantoren geven een transparant en toch geluidsdichte scheiding. Dit werk is opgeleverd en gaan opmaken voor fase twee. Hierbij zullen wij nieuwe kantoren gaan bijbouwen, zodat Kubus kan blijven groeien.

Update 16/6/2018:
Het gros van het werk is reeds gereed. We leggen nu de hand aan de afwerking, waarna we verwachten over twee weken op te leveren.

Update 21/4/2018:
Na enkele weken sloop- en bouwwerkzaamheden zijn we nu bezig met o.a. het raster voor het systeemplafond te leggen.
Volgende week zullen we hier de geluidsabsorberende plafondeilanden in gaan monteren.

Update 3/3/2018:
In de afgelopen week zijn we gestart met de werkzaamheden bij Kubus. Middels een doorbraak hebben we twee aparte units met elkaar verbonden, zodat deze samen één grotere unit vormen.