Opgeleverd - Nieuwbouw te Oerle-Zuid

Geplaatst op 20 Jan
Vos Bouwbedrijf zal de komende tijd een nieuwbouwhuis gaan realiseren aan Lakenvelder te Oerle-zuid.
Deze woning wordt ontwikkeld in bouwteamverband, waarbij Vos Bouwbedrijf in de komende periode de realisatie  zal opstarten. 
Ontwikkelen met een bouwteamverband houdt in dat de opdrachtgever, een architect en een aannemer samen voor het ontwerp zorgen. Ze ontwikkelen als team een woning die binnen het budget van de opdrachtgever blijft en toch voldoet aan de architectonische doelstellingen van het project.

Update 27/10/2018:
Met het gereedkomen van de laatste afwerkingen is de bouw van deze woning nu ook afgerond. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier toe in deze zeer fraaie woning.

Update 15/9/2018:
Buiten zijn we nu bezig met afwerkingen zoals het afdak naar de achtertuin. Binnen is de familie zelf al bezig met het schilderen en inrichten van enkele ruimtes. Op het door ons gereedgewerkte tegelwerk wordt het stucwerk nog naadloos aangesloten volgende week.

Update 16/6/2018:
De dakplaten zijn inmiddels gemonteeerd en de dakkapellen naderen voltooiing. Deze zullen eind volgende week gemonteerd worden. We hebben ook trots het siermetselwerk rond de dakrand afgerond. 

Update 2/6/2018:
De metselaars leggen nog een laatste hand aan het metselwerk, maar in onze werkplaats zijn wij alvast begonnen met het bouwen van de prefab dakkapellen. De dakplaten zullen begin week  24 geleverd worden, waarna wij deze direct die week monteren. In de tussentijd zullen wij nog de dakbedekking en beplating van de dakkappellen in onze werkplaats gereed maken.

Update 19/5/2018:
De kap is inmiddels gericht en we maken nu het metselwerk klaar. We gaan alvast de dakplaten bestellen die we binnenkort zullen monteren boven het strakke siermetselwerk onder de dakrand.

Update 5/5/2018:
Inmiddels zijn we alweer bezig met het voltooien van de bovenverdieping, waarvan we verwachten dat deze over twee à drie weken gereed zal zijn. Hierna zullen we het dak gaan dichtmaken.

Update 7/4/2018:
De vloer van de eerste verdieping is reeds gestort en we gaan nu beginnnen om ook de muren van deze verdieping te gaan metselen.

Update 24/3/2018:
Het buitenmetselwerk schiet al aardig op. We behandelen hierbij ook alle naden met flexibel blijvende pur, zodat we het maximale uit de isolatieschil kunnen halen. Daarnaast hebben we ook al de voorbereidingen getroffen voor het leggen van de eerste verdiepingsvloer.

Update 3/3/2018:
Het binnenmetselwerk is inmiddels bijna gereed. Volgende week starten we met de buitenschil.

Update 24/2/2018:
De beganegrondvloer is inmiddels gestort, waarna we al zijn begonnen met het plaatsen van de binnenwanden. Enkele hiervan staan al overeind.