Opgeleverd - Vrijstaande woningen 't Ekker

Geplaatst op 07 Oct

De realisatie van het projectplan 't Ekker is al aardig vorm aan het nemen. De appartementen en de starterswoningen zijn opgeleverd en ook de levensloopbestendige woningen zijn hard onderweg. De tijd dan nu is gekomen om te beginnen aan de laatste fase van het plan: de vrijstaande woningen. Dit worden twee mooie eengezinswoningen en zullen. zodra ze af zijn, het voltooien van dit project markeren.

Update 28/9/2019:
Er is een mijlpaal bereikt met de oplevering van de laatste woning van het project 't Ekker in Budel-schoot. Het project is opgestart in 2011, maar kwam niet tot realisatie door de bouwcrisis in die periode. Medio 2015 zijn we gestart met de eerste vijf appartementen van het project. Nu het project gereed is, blijkt het een gezellig buurtje te zijn geworden met als kenmerk de warme houten uitstraling van de gevelbetimmeringen. We zijn trots op het gerealiseerde.

Update 21/9/2019:
Volgende week zal de laatste woning van project ´t Ekker worden opgeleverd. De nieuwe bewoner wil graag zo snel mogelijk de wanden texen. Daarom hebben wij voor een flinke ventilator gezorgd.

Update 24/8/2019:
Nu ook van kavel 18 het stucwerk klaar is en het tegelwerk bijna klaar is, zit er echt een einde te komen aan ons project 18 woningen plan ’t Ekker te Budel-Schoot. Wij gaan medio oktober opleveren.

Update 6/7/2019:
De projectontwikkeling in Ekker nadert zijn einde. De voorlaatste woning wordt volgende week opgeleverd. De laatste woning omstreeks Oktober. Een mooi stukje Budel-Schoot.

Update 4/5/2019:
Ook bij kavel 18 schiet het al aardig op. We gaan de volgende week de tweede verdiepingsvloer leggen en extra metselaars inzetten om zo snel mogelijk onder dak te komen.


Update 13/4/2019:
Bij kavel 17 is de cementdekvloer inmiddels aangebracht. De stukadoor is afgelopen week begonnen. Wij verwachten dat deze zijn werkzaamheden binnen drie weken zal afronden. 
Bij kavel 18 is de breedplaatvloer gearriveerd, we kunnen dus weer door stomen. Volgende week zullen wij de betonvloer storten en de profielen en kozijnen van de eerste verdieping stellen. Hierna kan de eerste verdieping gemetseld worden.

Update 6/4/2019:
Het schiet al aardig op met de laatste twee woningen van het project. Bij kavel 17 zijn inmiddels de kozijnen geplaatst. Voor kavel 18 wachten we momenteel op de verdiepingsvloer. Deze zal volgende week arriveren. 

Update 23/2/2019:
We zijn inmiddels zover dat we van de laatste woning van het uitbreidingsplan 't Ekker, kavel 18, de begane grondvloer gaan storten. Wij zullen in de komende weken het begane grond metselwerk binnen en buiten gereed maken. Hierna zullen we even moeten wachten op de breedplaatvloer i.v.m. de lange levertijden. 

Update 16/2/2019:
Afgelopen vrijdag hebben we de dakplaten gemonteerd op kavel 17 van het uitbreidingsplan aan 't Ekker. Volgende week zullen de goten geplaatst worden. Ook de dakdekker zal binnenkort geplaatst worden.

Update 9/2/2019:
Het gevelmetselwerk is nagenoeg gereed. De dakplaten zullen na volgende week gemonteerd worden.


Update 15/12/2018:
Nu het wachten op materialen voorbij is, zijn we ook verder kunnen gaan aan de bouw van de eerste verdieping. Deze is reeds gestort en we gaan spoedig beginnen met het plaatsen van het binnenmetselwerk hierop. Buitenom zijn de gevels tot de eerste verdieping reeds gereed.

Update 29/9/2018:
De voorlaatsste woning van het plan het ekker schiet al goed op. De breedplaatvloer kan echter helaas pas over enkele weken geleverd worden, in verband met levertijden. In de tussentijd gaan wij de buitengevels van de eerste verdieping metselen.

Update 8/9/2018:
Nu kavel 17 verkocht is, zijn we begonnen me thet binnenmetselwerk. Kavel 18 ligt klaar om er een vloer in te storten, maar zal pas gebeuren nadat de woning verkocht is. Zo kunnen er nog mogelijke aanpassingen in het leidingwerk gemaakt worden.

Update 1/9/2018:
Kavel 17 is inmiddels verkocht en na enkele door de koper gewenste wijzigingen hebben we de beganegrondvloer gestort. Volgende week beginnen we met het traditionele binnenmetselwerk

Update 14/10/2017:
Na de voorbereidingen van vorige week, konden we deze week de funderingen voor deze twee woningen storten. 
Zodra we het peilmetselwerk gereed hebben, kunnen we aan infrastructuur van het volledige plan gaan werken. Dit staat gepland voor rond de jaarwisseling.

Update 7/10/2017:
Afgelopen week zijn we bij 't Ekker begonnen met het grondwerk voor de vrijstaande woningen. 
De woningen worden gebouwd, zodra deze verkocht zijn. Doordat de bouwplaats al gereed is, kunnen we dan ook snel beginnen.