Opgeleverd - Verbouwing woonhuis te Weert

Geplaatst op 10 Jun
Bij de familie Roelants in Weert, zijn we gestart met sloopwerk om de NUTS-leidingen om te kunnen leggen. We zullen in de komende maanden een chique vrijstaande carport en een uitbreiding/modernisering van het woonhuis gaan realiseren. Het nieuwe, moderne uiterlijk zal een opwaardering zijn voor de Breugellaan.

Klik hier om doorverwezen te worden naar de website van de architect waar deze woning geprezen wordt.


Update 15/9/2018:
Enkele weken geleden is het werk afgerond en nu het najaar eraan zit te komen, kan de familie de tuin gaan inrichten. Het is een erg mooie woning geworden en we wensen de bewoners ervan hier veel plezier mee.

Update 9/6/2018:
Het gevelstucwerk is juist gereed gekomen. We leggen nu de laatste loodjes, waarna deze mooi gelegen woning volledig getransformeerd is naar een moderne villa.

Update 28/4/2018:
Om buiten muren goed te stucen moet het weer meezitten. Na een wisselvallige periode is het weer nu goed genoeg om het buitenstucwerk af te gaan werken.

Update 10/2/2018:
De meest ingrijpende werkzaamheden naderen nu hun voltooiing, maar er is nog genoeg mooi werk te doen.
Zo zijn we deze week begonnen met de aanbouw van een bijzondere overkapping naast het huis, dit zal namelijk namelijk een zogenaamd
"louvredak" gaan dragen. Een louvredak bestaat uit kantelbare lamellen die zowel voor een waterdicht dak, als voor een open blauwe lucht kunnen zorgen. 

Update 18/11/2017:
Door zijn "tentje" beschermd tegen het novemberweer, maakt de buitenstukadoor snelle vorderingen.
In de werkplaats zijn de kozijnen al geconstrueerd, deze kunnen we binnenkort gaan installeren. Een leuk detail is dat 
het hoekkozijn geen stijl bevat. Dit houdt in dat er geen (aluminium) balk wordt gebruikt om de twee glasplaten hier bij elkaar te brengen. Dit zorgt voor een optimaal doorzicht en geeft zelfs de illusie dat de bovenconstructie erboven zweeft.

Update 21/10/2017:
Deze week hebben we de balklaag van de woninguitbreiding gemonteerd. De muren zullen snel volgen.
Los van het huis, is het sedumdak van de carport reeds aangeplant en het metselwerk is hier gereed. Over enkele weken zal de buitenstucadoor hier aan de afwerking van de muren beginnen.

Update 16/9/2017:
We hebben vorige week de staalconstructie voor de carport geplaatst. Nu is het wachten op de vloer, waarna we weer op volle snelheid vooruit kunnen.

Update 29/7/2017:
De eerste wanden van de uitbreiding en de carport zijn nu gestort en deels ontkist. Nog vóór de vakantie maken we het betonwerk af.

Update 7/8/2017:
Het sloopwerk is inmiddels voltooid en de bekisting voor de funderingen is aangelegd. Volgende week gaan we de funderingssleuven storten.