Opgeleverd - Halfvrijstaande woningen 't Ekker

Geplaatst op 13 May
Nadat we gestart waren met de bouw van de levensloopbestendige woningen, waren de halfvrijstaande woningen de volgende stap. Spoedig nadat de bouw hiervan gestart was, werden deze ook beide verkocht. Het project kwam hiermee in een versnelling en we hebben dit momentum kunnen behouden. De nieuwe bewoners zijn inmiddels tevreden ingetrokken en wij hebben onze aandacht gericht op de rest van het project.

Update 9/6/2018:
Nu de woningen hun oplevering naderen, worden de laatste werkzaamheden afgerond. Een klein deel van de buitenmuren moet nog afgevoegd worden en de werkplaats wordt opgeruimd. 
Volgende week zal de oplevering plaatsvinden.

Update 10/3/2018:
Afgelopen twee weken hebben we de kozijnen gemonteerd en zojuist zijn ook de trappen geplaatst. We zijn op dit moment de gasbeton seperatiewanden aan het monteren, wat betekent dat de stucadoor over een week aan het werk zal kunnen.

Update 24/2/2018:
De dakpannen liggen erop en de buitenkant nadert voltooiing. Inmiddels zijn ook de kozijnen geplaatst en is de gevelbetimmering gereed.

Update 10/2/2018:
Nadat vorige week de dakplaten gemonteerd zijn, konden deze week de dakpannen gelegd worden.

Update 3/2/2018:
Afgelopen week zijn de dakplaten gemonteerd en is het dak gereedgemaakt voor de dakpannen. Deze zullen hier volgende week opgelegd worden.


Update 20/1/2018:
Het metselwerk is nu reeds gereed en de dakplaten liggen al klaar om volgende week op het dak gelegd te worden.

Update 9/12/2017:
Inmiddels is ook de tweede verdiepingsvloer gelegd; deze moet wel nog worden afgestort. Buiten begint het metselwerk ook al aardig op te schieten.

Update 4/11/2017:
Het werk heeft even stil gelegen i.v.m. niet-beschikbare bouwmaterialen. Dit probleem is nu echter verholpen en we zijn weer met volle moed aan de slag.

Update 14/10/2017:
De laatste update is alweer even geleden, maar dat betekent zeker niet dat het werk heeft stilgelegen. 
De volledige beganevloer is al even gestort en over enkele weken worden de wanden gelijmd. Daarna kunnen we weer vooruit.

Update 12/8/2017:
Deze twee woningen zijn inmiddels op peil gemetseld en het riool is gemonteerd. In de vakantie wordt er nog gevuld onder de vloer.

Update 10/6/2017:
Het ziet ernaar uit dat we nog vóór de bouwvak de funderingen zullen gaan storten van de twee halfvrijstaande woningen. De oplevering verwachten wij rond maart 2018 te kunnen realiseren. 
Dit betekent dat de huidige bouwweg ergens rond de jaarwisseling zal worden vervangen door de definitieve bestrating en dat het project vermoedelijk in 2018 in zijn totaal zal worden afgerond.