Opgeleverd - Nieuwbouwwoning in Leende

Geplaatst op 13 May
Op 22 mei 2017 zijn we begonnen met de bouw van een nieuwbouwwoning voor de familie Arts. Door het gebruik van een aardwarmtepomp, verbruikt deze mooie nieuwe woning ook maar weinig energie voor het verwarmen en afkoelen van de woning.

Update 2/6/2018:
Afgelopen week hebben we de woning van de familie Arts opgeleverd we wensen het gezin erg veel woonplezier in hun nieuwe kasteeltje!

Update 14/4/2018:
De puien aan de achterzijde zijn geplaatst. De schilder is volop bezig en ook buitenom zijn we begonnen met het grondwerk voor de bestrating

Update 10/3/2018:
De stucadoor is klaar en de aardwarmtepomp draait ook inmiddels. De energie hiervoor wordt deels geleverd door de zonnenpanelen die op het dak zijn aangebracht. De door de opdrachtgever aan te leveren aluminium kozijnen zullen in de komende weken geplaatst kunnen worden. Zodra deze geplaatst zijn kunnen we de binnendeuren gaan afhangen.
Het project nadert zijn einde.

Update 3/3/2018:
De tegelzetter is nog druk bezig, maar het werk schiet al aardig op. Vanbinnen begint het als steeds meer als een huis te voelen!

Update 10/2/2018:
De afgelopen week hebben we het stucwerk afgewerkt. Dit betekent dat de tegelzetter hier na de carnavalsvakantie 
aan het werk kan gaan.

Update 20/1/2018:
Omdat het huis nu goed waterdicht is, konden we deze week beginnen met het stucwerk. Dit begint er al best aardig uit te zien!

Update 13/1/2018:
Met het dakkapel op zijn plek, konden onze dakdekkers aan het werk om de pannen op het dak te leggen. Het waterdicht maken van een huis is altijd een mooie mijlpaal.

Update 2/12/2017:
De dakplaten zijn inmiddels gemonteerd en de gevels al afgewerkt. Volgende week gaan we het dapkkapel prefab op onze werf maken, zodat er zo spoedig mogelijk pannen op kunnen.

Update 18/11/2017:
Bij de familie arts hebben we het hoogste punt bereikt. Eind volgende week zullen de dakplaten worden gemonteerd. Ten behoeve van de technische installaties, is de binnenmuur alvast bekleed met multiplex.

Update 21/10/2017:
Na de afgelopen weken hard te hebben gewerkt om de fundering en benedenvloer gereed te krijgen, hebben we nu ook de tweedeverdiepingsvloer gelegd. Het begint al aardig de vorm van een huis te krijgen.

Update 7/10/2017:
Eindelijk is de breedplaatvloer opgeleverd. We kunnen nu weer met volle gas vooruit. De volgende vloer staat gepland om over twee weken gelegd te worden.

Update 16/9/2017:
Er is al flink gemetseld aan de buitengevels hier in Leende. Over enkele weken zal ook de vloer erin liggen, zodat we ook binnen verder kunnen gaan werken met de bouw van deze mooie woning.

Update 29/07/2017:
Bij de fam Arts te Leende schiet het al aardig op. Na de vakantie zullen we nog een paar dagen besteden om het binnenmetselwerk gereed te krijgen, waarna we mogen gaan beginnen met het gevelmetselwerk.

Update 8/7/2017:
De beganegrondvloer is reeds gestort. Zodra de kozijnen gereed zijn, zullen we met het binnenmetselwerk van de begane grond gaan beginnen.

Update 24/6/2017:
Zoals u kunt zien op de foto, hebben we reeds het zandbed gereed. Inmiddels hebben we ook al de isolatie gelegd en zijn de installateurs langs geweest om de leidingen te leggen. Nu kunnen we volgende week de vloer gaan storten.

Update 17/6/2017:
Het peilmetselwerk is gereed. We kunnen nu verder met het leidingwerk, waarna volgende week ook al de begane vloer wordt gestort.

Update 10/6/2017:
De fundering is gestort van de nieuwe woning voor de fam Arts, volgende week zullen we de woning aan peil gaan metselen waarna het riool kan worden gelegd.