Opgeleverd - 't Ekker Levensloop bestendige woningen

Geplaatst op 25 Mar
Als deel van ons grotere project 't Ekker, hebben wij in Budel-Schoot drie mooie levensloopbestendige woningen gebouwd. De derde fase van het project is hiermee voltooid. Enkel de twee vrijstaande woningen zijn op het moment van schrijven nog in aanbouw.

Update 10/11/2018:
Deze levensloopbestendige woningen zijn inmiddels al enkele maanden opgeleverd, maar met de gereedkoming van de omliggende woningen zullen we deze maand het plein aankleden met groenvoorziening.

Update 2/6/2018:
De levensloopbestendige woningen zijn bij deze officiëel opgeleverd. We wensen de eigenaren van deze mooie huizen veel plezier in hun nieuwe woningen!

Update 13/1/2018:
Met de oplevering van de carports is vrijwel al het werk aan de buitenkant gereed. We zijn nu bezig met de afwerkingen aan de binnenkant, waarna we ook aan het grondwerk rond de woningen zullen aanpakken.

Update 9/12/2017:
Ook aan de buitenkant ligt het werk niet stil. We hebben inmiddels de gevelbetimmering gereed en we gaan nu beginnen met de aanbouw van de carports.

Update 2/12/2017:
We zijn druk bezgig met de afwerking van het interieur. Op de foto staat een dakkapel waar de stucadoor nog niet langs was geweest, maar ook deze is inmiddels keurig gestucadoord. Ook de nu nog kale badkamer is klaargemaakt voor de tegelzetter.

Update 7-10-2017:
Afgelopen week hebben we hard gewerkt. Niet alleen hebben we deze week de dakplaten geslagen, we hebben ook de dakkapellen gemonteerd en de dakpannen op het dak gelegd. 

Update 23/9/2017:
De dakkapellen zijn bijna gereed in onze werkplaats. Zodra volgende week de dakplaten gemonteerd worden, kunnen de dakkapellen meteen geplaatst worden. Hierna kan de afbouw gaan beginnen.

Update 16/8/2017:
Inmiddels zijn ook de gevels van deze woningen gemetseld. Na de vakantie szullen we het dak en de gevelbetimmering gaan plaatsen.

Update 8/7/2017:
We zijn begonnen mhet het buitenmetselwerk van de woningen. Gecombineerd met de reeds voltooide appartementen starterswoningen, wordt het totaal van het plan steeds duidelijker. Vooral qua kleurstelling.

Update 24/6/2017:
De eerste verdiepingsvloer is gelegd. We gaan nu de randbeveiliging erop zetten, zodat de installateurs de leidingen kunnen komen leggen. Volgende week wordt de vloer gestort.

Update 17/6/2017:
De binnenmuren zijn ook alweer klaar. Volgende week wordt de eersteverdiepingsvloer gelegd. Het streven is om nog voor Kerstmis deze woningen aan de nieuwe eigenaars over te dragen.

Update 10/6/217:
De drie levensloopbestendige woningen staan hier gesteld, zodat het lijmwerk kan aanvangen. Wij verwachten volgende week het binnenmetselwerk van de begane grond gereed te hebben.

Update 7/6/217:
Het riool en al het leidingwerk onder peil is gereed. De put kunnen we nu gaan vullen.

Update 20/5/2017:
Het peilmetselwerk is reeds gereed. Volgende week komt het riool erin, waarna we in week 22 de vloeren kunnen gaan storten.

Update 13/5/2017:
Afgelopen week hebben we van de drie levensloop bestendige woningen het beton van de fundering gestort.
Daarna is het de beurt aan de halfvrijstaande woningen. Deze zijn nu ook volop in de voorbereiding en we hopen de funderingen over 1 à 2 maanden te kunnen storten.