Opgeleverd - Twaalf appartementen aan de Maasstraat te Weert

Geplaatst op 25 Feb
Vos Bouwbedrijf heeft tussen de lente van 2017 tot de lente van 2018 twee karakteristieke panden aan de Maasstraat in Weert verbouwd tot mooie appartementen. Deze zijn hiervoor eerst vanbinnen helemaal leeggehaald zodat we van nul konden beginnen. Waar de woningen aan de Maasstraat 8 warm en knus zijn geworden, zijn die aan de Maasstraat 28 groot en luxueus gemaakt.

We wensen alle nieuwe bewoners veel plezier met hun nieuwe appartementen!


Update 23/21/2017:
Afgelopen vrijdag zijn de tien huurappartementen in de maasstraat opgeleverd. De appartementen zijn nog voorzien van authentieke elementen zoals plafonds met de orginele gipsornamenten, dakspanten in het zicht en de geweldige karakteristieke entree en centrale ruimte.

Update 18/11/2017:
We leggen nog even de laatste hand aan de details, waarna we volgende maand gaan opleveren. Het zijn mooie karaktervolle appartementen geworden, al zeggen we het natuurlijk zelf.

Update 4/11/2017:
Bij beide is het werk aardig aan het vlotten. De bovenverdieping van Maasstraat 28 is al bijna klaar; het worden mooie en lichte appartementen met leuke oude elementen. 
Ook verdrop bij Maasstraat 8 schiet het op. De metalstud wanden staan al bijna en over een week gaat de stucadoor hier aan de slag.

Update 21/10/2017:
Deze week was vooral buiten aan het werk geweest. Het gevelstucwerk is klaar en ook het schilderwerk is al bijna gereed. We liggen op schema om over vier weken op te leveren.

Update 14/10/2017:
We hebben deze week weer niet stil gezeten. We zijn onder andere hard aan het werk om het moderne ventilatiesysteem te installeren. Dit zal ervoor gaan zorgen dat alle bewoners in een goed leefklimaat zullen verblijven.

Update 7/10/2017:
Ook bij de twee appartementen verderop in de straat, begin het al op te schieten. Volgende week zullen we beginnen met de systeemwanden.

Update 16/9/2017:
We zijn nu bezig met het isoleren van het dak en de wanden, zodat dit klassieke pand zowel in de zomer als in de winter heerlijk aangenaam blijft.
We liggen op schema om in November op te leveren.

Update 2/9/2017:
We hebben niet stil gezeten sinds het laatste bericht. De indeling van twee verdiepingen is al gereed. Ook zijn de nieuwe kozijnen geplaatst, waar over enkele weken het glas in zal komen. Daarna zal de schilder de nieuwe binnenmuren kunnen gaan schilderen.

Update 20/5/2017:
Nu het leidingwerk erin zit, kunnen we beginnen met de vloeren. Het dak hebben we opengemaakt om de zolder te vergroten en ook de opbouw t.b.v. het trappenhuis is reeds gemaakt. 
De panden beginnen er alweer meer uit te zien alsof hier mooie woningen kunnen komen.

Update 15/4/2017:
De slopers zijn gereed. De bovenste verdieping is nu één mooie grote open ruimte. Een aantal dakspanten worden nog aangepast om ze terug te brengen naar hun orginele staat.
Volgende week beginnen de installateurs met het
aanbrengen van het leidingwerk, waarna we de binnenvloeren en binnenwanden kunnen gaan maken.