Opgeleverd - Luxe woning Hamont-Achel

Geplaatst op 02 May
Net over de grens, in Hamont, België zijn we begonnen met de ruwbouw van een moderne, luxe vrijstaande woning voor de jonge familie Rutjes/Compen. De gevel van de woning in landhuisstijl zal worden geslempt. Dit houdt in dat de voeg, de steen en de nerf in de steen zichtbaar blijven onder een dun cementpapje. Dit geeft een chique uitstraling aan de woning. In de eerste week van maart zijn we gestart. Intussen al veel gebeurd. Het grondwerk, de fundering en het peilmetselwerk zijn enkele weken geleden afgerond. Ook het metselen van de binnenmuren is gereed. Direct na Pasen zijn we starten aan het gevelmetselwerk en het leggen van de eerste verdiepingsvloer. We verwachten om voor de zomervakantie de ruwbouw gereed te hebben.

Update: De contouren van het ronde raam zijn al zichtbaar. Intussen is mevr. Compen zelf ook aan het werk op de bouw en dat staat mooi vastgelegd op een foto.
Update: Inmiddels is de ruwbouw zo goed als gereed en de woning is waterdicht. De pannen kunnen worden uitgelegd. Vos Bouwbedrijf BV heeft deze ruwbouw in een korte tijd van 4 maanden geklaard.

Danny en Suzanne; veel plezier met jullie nieuwe woning, nu nog even afbouwen :-).