Opgeleverd - Nieuwbouw te Liempde

Geplaatst op 04 Feb
In samenwerking met Concreto Homes heeft Vos Bouwbedrijf B.V. voor de familie Parihala een mooie vrijstaande woning gebouwd in het bijna net zo mooie Liempde. De bouw heeft ongeveer een jaar geduurd en inmiddels is de familie al tevreden ingetrokken in hun nieuwe huis.

Update 23/9/2017:
Met plezier wordt nu de laatste hand gelegd aan het gevelmetselwerk. Hierna zijn het dak en de gevelbetimmering aan de beurt.

Update 16/9/2017:
Nog voor de vakantie hebben we de vloer van de tweede verdieping gelegd en nu de bouwvak achter de rug is, gaan we direct beginnen met het plaatsen van de kozijnen en het gevelmetselwerk. Wij verwachten deze volgende week afgerond te hebben.

Update 8/8/2017:
Het werk is de laatste weken erg opgeschoten. In drie weken tijd hebben we al twee verdiepingen klaar. De gevelstenen zijn ook al voorgeopperd, klaar om verwerkt te worden.

Update 8/7/2017:
Aanstaande maandag gaan we hier de beganegrondvloer plaatsen. Het is de bedoeling om vóór de bouwvakvakantie twee nog twee verdiepingen van de binnenschil gereed te hebben.

Update 17/6/2017:
De palen zijn inmiddels geboord. We laten de grond eerst een weekje harden, waarna we de bouwput zullen opschonen. Daarna kunnen de funderingsbalken gemaakt worden. 

Update 10/6/2017:
De palen zijn inmiddels de grond in geboord, nog een weekje uitharden en dan kunnen we gas geven.

Update 3/6/2017:
in liempde is alles gereed gemaakt voor de boorstelling die de palen gaat boren

Update 25/3/2017:
Eindelijk er is bouwvergunning voor de bouw van de woning en de voorbereidingen lopen nu volle gas. Het kavel wacht op actie! 

Update 11/2/2017:
Inmiddels is het terrein bouwrijp gemaakt en zijn de woonunits geplaatst.
Het wachten is nu nog even op de bouwvergunning

Update 4/2/2017:
De woonunits zijn geplaatst. Deze week zullen ze worden aangesloten aan water en electra.

Update 28/1/2017:
Het perceel is inmiddels bouwrijp gemaakt ten behoeve van de twee te plaatsen woonunits.