Opgeleverd - Nieuwbouw te Nuenen

Geplaatst op 23 Dec
In Nuenen heeft Vos Bouwbedrijf aan de Opwettense weg een luxe nieuwbouwwoning gemaakt voor de familie Van Deurzen. De start van de bouw heeft in februari 2017 plaatsgevonden en we hebben het netjes volgens plan voor het einde van 2017 opgeleverd.

Update 21/7/2017:
Het werk is nu bijna gereed. Maandag zullen we nog de dakbedekking op de mooie overkapping plaatsen en dan is ook deze helemaal klaar. Na nog wat kleine klusjes kunnen we dit project aflsuiten en opleveren.

Update 14/10/2017:
Deze week hebben we een start gemaakt aan de overkappingen rond het huis, waarvan we verwachten ze volgende week af te hebben. Dat betekent dat we vanaf dan officiëel gereed zijn met de ruwbouw, waarna we onder regie van de opdrachtgever nog zullen assisteren bij de afbouw van dit juweeltje.

Update 16/9/2017:
Vorige week hebben we de dakkapellen en overstekken geplaatst. Volgende week verwachten we de dakpannen op het dak te kunnen leggen.

Update 19/8/2017:
Mooi, We hebben nog net voor onze vakantie het dak waterdicht kunnen maken. 

Update 8/7/2017:
Het is al even geleden dat we een update hebben geplaatst. Dat betekent echter niet dat wij hebben stilgezeten.
Waar de vorige keer nog de tweede verdiepingsvloer gelegd moest worden, staat nu de schoorsteen er al op.
Over twee weken zullen de dakplaten erop gaan.

Update 13-5-2017:
Het werk schiet het lekker op. Volgende week gaan we de 2e verdiepingsvloer leggen.

Update 15/4/2017:
De binnenmuren zijn gemetseld en de staalconstructie ligt klaar om verwerkt te worden.
De gevelstenen en breedplaatvloeren zijn er nog niet i.v.m levertijd, maar in week 17 kunnen we weer met volle kracht vooruit. 

Update 18/3/2017:
De bouw is nu gestart en onze metselaars hebben het peilmetselwerk al gereed. We zijn nu bezig met het leggen van de riolering.